Kako kombinirati večni blazer

V mojem osebnem slovarju obstaja magična beseda, ki jo najbrž izrečem vsak dan: blazer. Blazer je tisti čudoviti, ravno prav eleganten kos, ki poskrbi, da smo vedno vrhunsko urejene in ravno prav privlačne. V vsakdanjem življenju deluje s kavbojkami in petami, čeprav je nastal v kombinaciji z istimi hlačami, a že zdavnaj smo se naučile, da je tako skoraj preresen. Če obstaja kos, ki predstavlja najboljšo investicijo na planetu, je to prav gotovo blazer: daljši, rahlo oprijet, ne nujno črn (čeprav je ta nujen, tako kot mala črna obleka). Reši vse zagate in ne bo šel nikoli iz mode. Katere pa so njegove najlepše kombinacije? Veliko jih je, za vas pa sem izbrala nekaj najljubših.

Blazer in kontrastne hlače

Če ga ne želimo nositi z istimi hlačami, potem je najbolje, da prisegamo na nasprotja. Črn blazer in bele hlače, morda blazer z rožami in enobarvne hlače ali pa se poigrajmo s pastelnimi toni, zdaj tudi z bleščicami, s črtami in pikami. Skratka, eno je zgornji del in drugo spodnji, tvorita dve različni zgodbi, kar je zelo všečno.

Vir: Pinterest

Blazer in dolgo krilo ali obleka

Ta kombinacija je zelo sofisticirana in deluje odlično. Všeč mi je tudi zato, ker v kolikor nosimo dolgo krilo ali obleko, smo vedno v dvomu, kaj obleči v zgornjem delu zato, da nas ne bo zeblo. Blazer je ravno prav dolg in eleganten, da se poda k temu outfitu in tako ga lahko izberemo tudi za praznike. Morda z bleščicami ali v smoking različici.

Vir: Pinterest

Blazer in krilo iz tila

Še ena kombinacija, ki mi je zelo pri srcu! Všeč mi je kontrast in krilo iz tila je zame resnično hvaležn kos, ki ga žal premalo nosimo. Malo se ga bojimo zaradi “balerina” efekta, a s pravimi dodatki je prav nosljivo in elegantno. Alternativa blazerju je usnjena jakna, ki prav tako lepo pride do izraza. Črna barva je večna, lahko pa si omislite tudi kaj bolj svežega in sofisticiranega.

Vir: Pinterest

Blazer in kratko krilo

Lahko je kratko ali do kolen, bolj je pomembno, da je oprijeto. Imejte v mislih, da so vsi blazerji krojeni tako, da rahlo štrlijo, zato je dobro, da jih ne kombinirate s širokimi krili ali krili na A. Boljša je ravna oblika, tudi midi ima svoj čar, denimo z visokim pasom in pod koleni. V času tartan vzorca in žameta pa verjamem, da boste hitro našle pravega!

Vir: Pinterest

Blazer in kavbojke

Zelo enostavno in top učinkovito. Razlogov je veliko, a največji je ta, da so kavbojke športen kos, eleganten blazer pa poskrbi za odlično ravnovesje, zato je dobra izbira. Pozimi in poleti, ne igra vloge, poskusite tudi s svetlimi odtenki, ki zelo lepo poživijo podobo. Čevlji naj bodo s peto, črni ali v nude barvi in tudi dodatki naj bodo usnjeni.

Vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.