Kako nositi novo Pantone barvo leta 2017

Kot vsako leto je tudi letos malo pred božičem podjetje Pantone oznanilo novo barvo leta. Leto 2017 bo v znamenju zelene barve, ki so jo poimenovali Greenery, in simbolizira nove začetke. Zeleno-rumen odtenek, ki spominja na prebujajočo se naravo v pomladnem letnem času, je osvežilen in verjamem, da ste si ga zaželele v svojih omarah. Nosite ga skozi celo leto za različne priložnosti, na sto in en način. Ker je ta zagotovo statement kos, si omislite takšnega, ki ga boste lahko veliko nosile. Dobra izbira je na primer jakna ali plašč v tem odtenku, ki ju boste lahko nosile z belo, bež, sivo pa tudi črno in modro. V zimskem času si omislite pulover ali pa daljšo pleteno obleko v odtenku greenery. Ali pa zelo lepo krojene elegantne hlače oziroma midi krilo, ki ga lahko kombinirate s klasično belo srajco.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
Etro
vir: Pinterest
Dolce & Gabbana

Za vse, ki vas barva leta 2017 še ni popolnoma prepričala, obstaja seveda alternativa in ta odtenek lahko vnesete v svoj vsakdanjik s pomočjo manjših detajlov. V prvi vrsti so to zagotovo modni dodatki, kot so torbica, sončna očala ali pa le nakit v zelenem odtenku. Nosite jih s svojimi najljubšimi oblačili in še vedno boste v slogu barvnih trendov Pantone. Tudi s pomočjo make-upa lahko na zelo enostaven način preizkusite ta odtenek. Priporočam vam, da se poigrate z zelenimi senčili za oči ali pa si izberete zelen eyeliner, ki najbolj pristaja vsem z zelenimi ali pa rjavimi očmi. Če ste ljubiteljice zanimivih manikir, naj bo vaš nov lak za nohte v odtenku greenery.

vir: Pinterest
Mulberry
vir: Pinterest
OPI Green-Wich Village
vir: Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.