Kako nositi prosojno obleko na dolge hlače

Obleka čez hlače je navdušila modni svet že spomladi, v letu 2018 pa se ta način nošenja obleke le nadaljuje. Tokrat izberite prosojno obleko, ki videzu doda dimenzijo in piko na i. Eden izmed načinov je ta, da nosite prosojno obleko na oprijete jeans hlače ter jopico, ki pokrije zgornji del obleke in naredi učinek, da nosite le krilo. Ta je idealen za zimski čas, ko se želite obleči modno in udobno. Drugi način je, da nosite obleko čez majico. Ta naj bo čim bolj enostavna, po možnosti v enem odtenku in z ne preveč odprtim izrezom.

Pinterest
Chinti And Parker
Asos
Pinterest
Pinterest
Monki

Ne glede na to, kakšen material hlač izberete, jeans, usnjene, bombažne ali vinyl, naj bodo te oprijete, saj se tako izognete baggy videzu. Priporočljive so visoke pete, ki podaljšajo noge, izberite salonarje ali pa gležnjarje s tanjšo peto. Dolžina vaše prosojne obleke je tudi ena izmed ključnih; vse od midi do maxi, nujno je, da obleka ni prekratka ali predolga. Če ste manjše rasti, se raje izognite predolgi obleki, ki vam bo še odvzela kakšen centimeter.

Monki
Pinterest
Pinterest
Andrea Marques

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.