Kako nositi vijolično šminko

Poudarjene, temne ustnice so v mrzli sezoni vsako leto lepotni hit in letošnji priljubljen odtenek je vijolična. Od skoraj črne, neon, svetle pastelne, pa tudi bordo – vse barvne kombinacije so idealne za posebne priložnosti, ko si želite bolj dramatičnega videza. Prvi korak je, da ugotovite, kateri odtenek vam najbolje pristaja in poudari vaše poteze obraza, oči in lase. Drugi korak je izvedba celotnega make-up looka; zelo pomembno je, da poskrbite za kožo in čim boljšo podlago, ki bo prekrila vse manjše nepravilnosti. Ne pozabite tudi na dober korektor za predel okoli oči in rahlo obarvana lica. Obrvi naj bodo tudi lepo urejene, počesane in malce poudarjene.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Predel oči naj bo čim bolj naraven, izberite nevtralna senčila, zemeljskih tonov, in ustvarite optično iluzijo senc. Maskara naj bo zares črna, ki podaljša in naredi bolj goste trepalnice. Če ste drzne, se lahko poigrate z monokrom videzom – senčila v podobni barvi kot šminka, vendar morate zelo paziti, da odtenki niso premočni. Vijolični look najbolj pristaja na enobarvne oprave in ne preveč dramatične ter izumetničene lase. Naj bodo vijolične ustnice statement detajl, videz pa čim bolj preprost.

Pinterest
Milani
Dose Of Colors
Morphe
Revlon

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.