Kako spremeniti pulover v šik pletenino

Zima narekuje pletenine, verjamem, da jih imate veliko; puloverji, jope, pletene majice z visokim ovratnikom, krajše ali daljše, možnosti je veliko in pravil že skoraj ni, saj nam danes moda omogoča vse. Za lep in urejen videz pa si lahko omislimo predvsem dobre dodatke, ki jih vsaka pletenina že skoraj potrebuje. Če namreč imamo na sebi izredno lep pulover, nedvomno drži, da je prav vsak pulover nekoliko bolj športen, zato za eleganco morate dodati neko noto glamurja, ki se lahko odraža v visokih petah, mali torbici, žametni broški, volančkih.

Vir: Pink Peonies
Vir: Pink Peonies

Če si želite biti udobne, a hkrati tudi trendovske, nikakor ne pozabite na pete; ni nujno, da gre prav za salonarje, dobra izbira so tudi višji gležnjarji ali pol škornji s peto. Kavbojke so ok, a obutev mora biti vsekakor nekoliko bolj ženstvena. Plastenje je vedno lepa stvar in oblačenje na čebulo je pozimi še kako dobrodošlo; dolga jopa deluje nonšalantno in romantično, ponovno s kavbojkami in visokimi petami. Če imate vitko postavo, pa si lahko omislite tudi krajšo pletenino in hlače z visokim pasom; krajši puloverji so lepi z volančki, ki bodo poskrbeli za pravo mero ženstvenosti.

Vir: Pink Peonies
Vir: Pink Peonies
Vir: Pink Peonies

Super odločitev je, če se poigrate s širokimi rokavi; imele boste težavo s plaščem ali bundo, saj se pod vrhnjimi kosi mečkajo, a so noro, noro lepi. Običajno gre tudi za občutno daljše rokave in ponovno za krajšo obliko puloverja; žal je tako, da pristaja le vitkim ženskam, saj kot veste znajo biti volančki in volumen okoli njih dokaj zahtevni. Za šik videz le stavite na color block puloverje in vse možne pastelne barve, pa tudi na belo, saj nanjo mnogokrat pozabimo in ji tako storimo krivico. Zakaj? Ker je tudi bela ena izmed zimskih barv in deluje zelo prefinjeno; če imate srečo, morda še najdete bel pulover v kombinaciji s čipko ali ga morda že imate … noro romantičen in aktualen.

Vir: Pink Peonies
Vir: Pink Peonies
Vir: Pink Peonies

V obdobju slip on oblek moram seveda omeniti puloverje čez tovrstno kreacijo: so zelo praktični in poskrbijo, da nas ne zebe. Še ena modna novost so puloverji v kombinaciji s krili iz tila … No, ni prav novost, a je vsekakor tako, da tega okoli ni prav veliko, zato se vam bo morda porodila želja, da si omislite kaj podobnega. Če pa imate občutek, da je vaš pulover preveč normalen in dolgočasen, potem mu nujno dodajte broško in naj bo kar velika! Vintage, s pentljo, žametna, možnosti je nešteto.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.