Kako vključiti bleščice v svoj vsakdan

Veseli december je sedaj že čisto za vogalom in s tem tudi prihajajoči prazniki. V tem času kraljujejo živahne barve, kot je božičkovo rdeča, metalni odtenki zlate in srebrne ter seveda tudi bleščice, ki si jih v tem času privoščimo nekoliko več kot ponavadi. In tukaj je nekaj načinov, kako nositi bleščice tudi za vsak dan na nosljiv način. Ko je govora o garderobi in bleščicah, se nam včasih zazdi, da so določeni kosi preprosto preveč, a v pravi kombinaciji lahko ti zares zaživijo. V prvi vrsti si omislite le en modni kos, bodisi hlače, pulover ali krilo (obleke in kombinezoni so bolj primerni za večerne priložnosti), ostali modni kosi pa naj bodo čim bolj basic. Ena izmed zanimivih oprav je midi krilo z bleščicami, pa pulover in športnih copati, ki lepo balansirajo videz. Morda pa si omislite le pulover z bleščicami in ga kombinirate na jeans hlače ter modne gležnjarje.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
PatBO
Halpern

Bleščice pa lahko vključimo tudi s pomočjo modnih dodatkov. Statement čevlji so tisti izbor, ki ne razočara. V igri so gležnjarji, škornji in športni copati. Visoke pete, kot so salonarji, raje pospravite za posebne dogodke. Tako kot pri oblačilih naj bodo tudi modne kombinacije s čevlji z bleščicami čim bolj preproste. Še en modni dodatek, ki lahko zares zasije v svoji bleščeči lepoti pa je torbica; ta naj bo za vsak dan malce večja, na pasek, saj clutch torbice zelo hitro izpadejo prelegantno za vsak dan. Le detajl bleščic pa lahko vnesete z nogavičkami z bleščicami, ki jih lahko najdemo skoraj povsod, od H&M do Calzedonie, ki ponuja različne odtenke nogavičk z bleščicami. In še nazadnje lahko kanček bleščic dodamo tudi z nakitom; še vedno so najbolj IN statement uhani.

vir: Pinterest

vir: Pinterest
Jimmy Choo
SAINT LAURENT
vir: Pinterest
Isabel Marant

Seveda lahko bleščice dodamo tudi v svojo lepotno rutino. Svoja nevtralna senčila zamenjajte z senčkami z bleščicami. Prednost imajo svetlejši odtenki, ki izpadejo veliko bolj nosljivo kot temna senčila. Še ena izmed možnosti je uporaba barvice ali eyelinerja za le obrobo oči. Dodajte bleščice tudi na svoje nohte; omislite si moderen dizajn francoske manikire, o kateri smo že pisali, ali pa se poigrajte z različnimi barvitimi laki z bleščicami, ki bodo popestrili vaše roke.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
HOURGLASS
Marc Jacobs Beauty
vir: Pinterest
Essie
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.