Kako vključiti karo vzorec v spomladansko garderobo

Že ptički na drevesih čivkajo, da bomo kmalu odvrgle plašče in bunde. Pomlad prinaša toplejše vreme pa tudi nove modne kombinacije, ki se jih že veselimo. Med te lahko vključimo tudi karo vzorec, ki je priljubljena izbira ne glede na letni čas. Must have kos je brez dvoma daljše, midi krilo, ki ga lahko nosimo z različnimi topi. Če ste za minimalistične basic kose, posezite po enobarvnem puli topu ali pa navadni srajci v želeni barvi. Drugi IT karo kos pa je blazer, ki smo ga že lani oboževale. Ta je ponovno na samem vrhu najbolj zaželenih kosov, in če ste ga kupile že lani, je pomlad odlična priložnost, da ga ponovno oblečete. Tokratna spomladanska modna kombinacija vključuje matchy matchy slog, torej hlače v istem odtenku in vzorčku kot je blazer, ali pa poiščite vsaj približen odtenek hlač za stylish videz.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Modne so še široke hlače, ki jih lahko kombinirate podobno kot midi krilo. V mislih imejte ravnovesje; torej če so hlače široke naj bo zgornji del bolj oprijet. Če vam pa postava seveda dovoljuje, si lahko kot zunanji kos omislite tudi oversized blazer, a v nobenem primeru ne pozabite na visoke pete, ki vam bodo dodale še kakšen centimeter. In še zadnji moden karo kos je srajca. Najbolj modna je v obliki korzeta, zaželeni so pa tudi širši modeli, ki jih nosite odpete, kot bi nosile jakno. Med barvnimi kombinacijami s karo vzorcem je nekako še vedno najbolj IN siva barva, najdete pa lahko veliko različnih lepih odtenkov, kot sta modra in tudi roza, ki je kot nalašč za pisano pomlad.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.