Kako vključiti kavbojski pridih na enostaven način

Zdaj ni več nobena skrivnost, da je kavbojski slog ponovno v igri. Opazili smo ga na mnogih modnih revijah vseh večjih oblikovalcev za jesen in zimo 2018-19. Kavbojski pridih pa lahko vključimo na različne načine ali pa se odločimo za celoten videz. Če se želite le poigrati z modnimi detajli, je tukaj nekaj modnih kosov, ki so dober nakup za prihajajoče mesece, morda pa že imate kakšnega v omari. Potisk, ki verjamem, da ga že imate doma, je karo vzorec; ta je prisoten čisto na vseh modnih oblačilih pa tudi modnih dodatkih. Če ga še nimate, vam priporočam nakup statement modnega kosa, kot je plašč ali jakna v karo vzorcu. Drugi detajl, ki ga zagotovo že imate, je jeans, ki ga lahko nosite tudi s prej omenjenim karo vzorčkom. Za celoten jeans look pa izberite srajco in hlače v podobnem odtenku modre ali pa kombinezon, ki je zelo vsestranski.

Dsquared2
Maje
J Brand
Ulla Johnson

Če ste bolj za modne dodatke, je tukaj kar nekaj kosov s kavbojskim pridihom. Prva na seznamu je bucket torba – največkrat v usnju, torej črna in vsi odtenki rjave, tudi oranžkasti. Ta naj bo večja, zelo lepe so bucket torbe z detajlom resic ali pa tudi različnih bakrenih modnih okraskov. Ponovno se vračajo veliki opazni pasovi, in če smo lani prisegale na logo pasove, je letošnji must have opazen kavbojski pas. Ta je lahko v številnih barvah, skupno pa je to, da ima veliko zaponko v želeni metalni barvi. In še obutev, na katero ne smemo pozabiti, saj je med vsemi naštetimi najbolj vroč kos. Kavbojski škornji so eden izmed najbolj priljubljenih parov ta hip in zaželena izbira obutve vseh fashionistk. Zelo lepi so v beli, črni, rdeči in seveda tudi rjavi barvi. Kar zadeva dolžino pa izberite takšne, ki jih boste največkrat nosile.

Alberta Ferretti
Isabel Marant
Isabel Marant
Ganni

 

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.