Kako vključiti rumeno barvo s pomočjo modnih dodatkov

Rumena je po mnenju mnogih modnih strokovnjakov pa tudi trendseterk ena najbolj zaželenih barv tega poletja. Intenzivna, opazna in pozitivna, rumena pusti vtis in modni kos v tem odtenku je brez dvoma statement. Poskusite rumeno vnesti v svoj vsakdan z naslednjimi modnimi dodatki. Zelo enostavno je to storiti s torbico, ta naj ne bo prevelika. V igri so torbice s paščkom čez telo in klasični modeli. Zelo lepo se ji podajo metalni detajli, kot so zanimiva zaponka, ali pa lahko kar same dodate manjši okras, kot je obesek za ključe.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Zelo podoben učinek imajo tudi čevlji v rumenem odtenku. Za to sezono poiščite klasičen, eleganten par, kot so salonarji, ki jih boste lahko nosile na nešteto kombinacij in bodo vedno v modi. Če ste ljubiteljice statement nakita, se prav tako lahko poigrate z rumeno barvo, stavite na uhane, ki zares lepo poudarijo obraz. In še zadnji način so sončna očala, ki so nepogrešljiv poletni dodatek.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.