Kako vnesti rdečo barvo s pomočjo modnih dodatkov

Letošnjo mrzlo sezono je brez dvoma osvojila rdeča barva. Njeni odtenki so opaženi dobesedno povsod, najbolj pa na modnih uličnih slogih na sto in en način. Rdeče odtenke lahko vnesete v svoj vsakdan s pomočjo modnih dodatkov. Na prvem mestu so sončna očala, priljubljena v vsaki sezoni. Za popestritev celotnega videza poskusite rdeče; te so lahko živahne, velike, ali pa manjše in nekoliko bolj retro. Drugi priljubljen modni dodatek jeseni in pozimi so različne svilene rutke in ko padejo temperature zagotovo šali, ki so must have. Naj bodo v živahnem odtenku, kot je rdeča.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Najbolj moden rdeč modni dodatek pa so zagotovo čevlji, in to dva modela – nizki gležnjarji ali pa visoki škornji čez kolena. Kateregakoli boste izbrale, ne morete zgrešiti, saj so zares vsestranski in primerni za več priložnosti. Ljubiteljice torbic verjetno to že imate v tovrstnem odtenku, sedaj pa je čas, da jo začnete nositi. Naj bo majhna ali pa velika, IN bo celo jesen in zimo. In zadnji modni dodatek, ki je tako kot rdeča barva obnorel modni svet, so različna pokrivala; od baretk do fedora klobukov – čisto vsi modeli so sedaj modni.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.