Kam vse ta hip zavezati ruto

Že lansko poletje je s svojimi trendi dokazalo to, da veliko veljavo dobivajo predvsem modni dodatki, na podlagi katerih lahko ustvarimo celoten look. In letos se njihova popularnost le še stopnjuje, kar je opaziti pri številnih stajling idejah, ki dodatke vključujejo od glave do peta. Reciklirali, a hkrati prenovili smo tudi nošenje rut, ki pa se letos ne pojavljajo zgolj na glavi, temveč jih dodajamo celo preostalim modnim elementom, kot so torbe in obutev. Gre za smernice, ki v prvi vrsti sicer ciljajo na ženstvenost in eleganco, a vendar tisti nekoliko bolj sproščeni, ki si ju privoščimo vsak dan, ne glede na priložnost in trenutek v dnevu.

Vir: Vivaluxuryblog Instagram
Vir: Camila Coelho Instagram
Vir: Negin Mirsalehi Instagram
Vir: Olivia Culpo Instagram

Rutko si tokrat lahko zavežemo povsem klasično, torej okoli vratu, kar nas spominja na francoska dekleta z majico v mornarskih črtah, na kavbojsko punco, ki zraven nosi še klobuk in resice, ali pa morda precej bolj prefinjeno stevardeso, kjer je celotna podoba dodelana do zadnje podrobnosti. Še eden od priljubljenih načinov, kako nositi ruto, je v laseh in na glavi nasploh, torej v družbi razmršenega čopa ali dolge kite, lahko tudi na visoki figi ali pa enostavno zavezano okoli glave, kot okrasni trak s pentljo na vrhu.

Vir: Camila Coelho Instagram
Vir: Sincerely Jules Instagram
Vir: Negin Mirsalehi Instagram
Vir: Sincerely Jules Instagram

Priporočam, da ruto ovijete tudi okoli ročajev torbe, predvsem tiste pletene, saj se odlično poda temu naravnemu stilu, kjer je prisotne veliko slame, vrvi in seveda nevtralnih tonov. Prav tako si jo lahko nadenemo okoli pasu, namesto usnjenega pasu, nenazadnje pa izgleda super tudi na roki, predvsem tista manjša, tanjša. Popularne so predvsem bombažne in svilene rutke, v rdeči ali modri barvi, a še raje v abstraktnih potiskih oziroma v cvetličnem vzorcu.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.