Kamelje rjav plašč ponovno nujni del hladne sezone

V prihodnjih tednih se bo naša pozornost kaj kmalu od jaken preusmerila na toplejše, debelejše kose, ki nas bodo greli vse do naslednje pomladi. Tudi tokrat imajo seveda modne smernice velik vpliv, a to še ne pomeni, da so kosi preteklih sezon povsem zanemarljivi. Še zdaleč ne, saj bosta namreč tudi letošnja jesen, sploh pa letošnja zima močno pod vtisom klasičnih oblačil, ki v domači garderobi zavzemajo prav poseben prostor. Mednje zagotovo sodijo tudi plašči, zadnjih nekaj let predvsem v kamelje rjavi ali nude barvi, kot jih najlepše predlaga prav modna hiša Max Mara.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Ponovno jih bomo nosile tako v dnevni kot večerni zgodbi, še najbolj zaželena pa so plastenja enakih oziroma sorodnih odtenkov, torej kamelje rjav plašč v družbi kamelje rjavih hlač oziroma nude obleke. Poleg slednjih dveh kombinacij pa so zraven zaželeni tudi kosi v bordo rdeči oziroma beli, medtem ko se na nogah največkrat pojavijo črni gležnjarji oziroma polškornji.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Poleg tovrstnih plaščev tokrat ne gre spregledati tudi blazerjev in ogrinjal v podobnem stilu, včasih v oversize, spet drugič v izredno damski vlogi. Skoraj obvezni dodatek so v tem primeru široki pasovi, ki lepo poudarijo žensko silhueto, za piko na i pa si privoščimo še temno ali rdečo šminko ter velike, opazne uhane.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.