Karo krilo ena najpopularnejših izbir ta hip

Ni skrivnost, da je karo vzorec postal velik hit tudi letošnjo hladno sezono, kar dokazuje dejstvo, da ga lahko srečamo prav na vsakem koraku. Naj gre za hlače, suknjiče, kostime, vrhnje kose ali zgolj drobne modne dodatke, tokrat tega klasičnega vzorca zares ne primanjkuje. Poleg naštetega pa vse popularnejša postajajo tudi karo krila, ki se pravzaprav odlično podajo skoraj vsem tekočim jesenskim in zimskim trendom. Gre namreč za vzorec, ki bo z nami zagotovo ostal še nekaj sezon, z lahkoto pa ga nosimo tudi v prehodnem obdobju, vse do vročih poletnih mesecev, ko ga preprosto pospravimo do naslednje jeseni. Zahvala za priljubljenost gre zagotovo lahkotnosti kombinacij, saj se z njim lepo združi marsikateri odtenek ali stil sezone, kar je močno razvidno tudi tokrat.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tartan krila so na voljo v vseh dolžinah, zadetek v polno pa so nedvomno mini in midi različice. Nosimo jih predvsem v družbi pletenin, kot so oversize puloverji, tanjši puliji ter dolge jope, izredno mladostno in kul pa delujejo tudi s športnim puloverjem s kapuco. Za več prefinjenosti predlagam, da si zraven omislimo vpadljiv suknjič, morda iz žameta ali s kančkom bleščic, medtem ko so na nogah skoraj obvezni punk gležnjarji. Te mesece ne gre zanemariti retro vpliva, zato so lahko kot naročeni nagubani, širši gležnjarji ali še raje škornji v beli ali morda rdeči ter črne, prosojne najlonke.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

In če pobližje pogledamo še kroje karo kril, naj bodo ti ožji, na A in morda tudi s kančkom asimetrije, za več razgibanosti. Naj segajo do popka, za piko na i pa si letošnje mrzle mesece nadenimo še opazen pas, ki bo lepo poudaril našo linijo telesa, sploh če bodo v kombinaciji oversize kosi.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.