Karo vzorec tudi na modnih dodatkih

Lahko bi rekli, da je bil ravno karo vzorec eden izmed najbolj priljubljenih to hladno sezono, sploh pa na blazerju, ki je ikonski kos leta 2017 in verjamem, da bo tudi v novem letu izredno popularen. Trend tovrstnega potiska se nadaljuje tudi na modnih dodatkih, ki so ključni za ustvarjanje popolnega looka. Zelo lepi so karo šali, ki se vračajo v modo vsako zimo, in ker nikoli ne gredo iz mode, spadajo med večne kose, v katere je pametno investirati. Izberite takega v nevtralnih odtenkih, da vam bo zares dobro in dolgo služil za številne kombinacije ter priložnosti.

Pinterest
Burberry
Pinterest
Miu Miu
Lanvin

Nato so tukaj še torbice, na katere smo ženske nore čez celo leto. Ljubke so izredno majhne na karo vzorček, ki pridejo do izraza, ko smo oblečene enobarvno. Vedno bolj priljubljene pa so tudi večje, ki so vsekakor tudi bolj praktične, sploh za vse, ki rade s seboj nosite veliko stvari. Pri obutvi so vsekakor v igri statement kosi, kot so zelo visoki škornji, ki bodo naredili vašo opravo izredno modno in po trendih. Pa tudi bolj klasični kosi, kot so salonarji s tanko peto ter brez platforme ali pa balerinke za vse, ki imate rade čevlje brez pet.

Off-White
Pinterest
Pinterest
Levo: Sam Edelman, desno: Off-White
Isabel Marant

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.