Katere vzorčke lahko mešamo med seboj

Pestri jesen in zima sta marsikaterega ljubitelja mode prav prijetno presenetili. Mrzla sezona je zares razgibana na področju oblačil ter modnih dodatkov in tukaj je mogoče opaziti veliko priljubljenost živahnih barv, zanimivih silhuet in seveda pisanih vzorčkov, ki ne smejo manjkati. In ravno različni potiski so prava poslastica za modne sladokusce, nosimo pa jih lahko na različne načine. Eden izmed priljubljenih pa je tudi mešanje različnih vzorčkov med seboj. Poskusite lahko s potiskom pik, ki je brezčasen, in romantičnih ter ženstvenih rož, ki ne smejo ostati le za pomlad. Če se odločite za to kombinacijo, vam predlagam, da naj bo en del obleke v nevtralnih odtenkih, drugi pa bolj drzen ter opazen. Lep primer sta črno bela srajca na pike in rdeče krilo na rože.

Vir: www.asos.com, Boohoo
Vir: www.theoutnet.com, Sachin & Babi

Druga kombinacija mešanja vzorčkov sta leopardji potisk in karo. Oba sta pravi hit ta hip in verjamem, da vsaj en kos v omari v tovrstnem potisku. Prav ikonski je leopardji plašč, ki ga lahko nosite na navaden bel top in hlače v nevtralnem karo vzorcu. Če si želite le detajla živalskega potiska, pa ga lahko s pomočjo modnih dodatkov na podoben način vneser skupaj s karo vzorcem.

Vir:www.asos.com
Vir: www.farfetch.com, Maison Margiela

Eden najbolj vsestranskih potiskov, ki se poda vsem ostalim, so seveda črte. Ta vsestranski vzorček lahko nosimo na pike, živalske, različne geometrijske potiske pa tudi rožice in podobno. Zato si lahko v tem primeru omislite statement kos na črte, torej ali je to dober blazer ali pa daljši plašč. In k le-temu lahko brez skrbi dodate še en modni kos, ki je prav tako poln vzorcev. To lahko storite tudi na primer z manjšo rutko, pisano elastiko ali pa pasom in v hipu spremenite celoten videz. Zelo zabavni so tudi čevlji, namig: pravi hit so gležnjarji v potisku kače v sivi barvi, ki jih bomo lahko videli ogromno med ulično modo.

Vir: www.theoutnet.com, By Malene Birger
Vir: www.net-a-porter.com, Marc Jacobs

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.