Kavbojke zimske sezone

Geslo jesensko zimske sezone 2018/2019 je udobje in večno moden kos so seveda kavbojke, ki pa morajo biti zelo široke. Lahko si omislite model ‘palazzo’ z zelo širokimi hlačnicami ali pa precej ohlapen model, spuščen v koraku, ki spominja na hlače raperjev. Te morajo biti obvezno zelo dolge, da dobesedno hodite po njih. Ne drznite si jih krajšati, saj morajo zakriti čevlje. Privoščite si lahko najrazličnejši džins: zelo temen ali svetel, raztrgan ali spran. Pomembno je, da so kavbojke široke, pa čeprav segajo samo do gležnjev. Udoben in izjemno moden model jodhpur spominja na jahalne hlače: široke v bokih in stegnih, od kolena navzdol pa ožje; najbolje bo, da izberete tričetrtinske z nizkim pasom in poskrbite, da bodo gumbi lepo na ogled.

Henrik Vibskov
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Alberta Ferretti

Tu so še tako imenovane ‘mamine kavbojke” z zelo visokim pasom, ki ostajajo modne tudi v tej sezoni. Nesporno so nadomestile oprijeti model (ki je trenutno na stranskem tiru, čeprav si Julia Roberts rada nadene oprijete kavbojke in je v njih videti božansko). K maminim kavbojkam lahko obujete karkoli: visoke pete, čevlje z nizkim podplatom, športne copate ali škornje, hlačnice pa zatlačite vanje. Tudi tisti s posebnimi željami bodo zadovoljni: na voljo so modeli z razbarvanimi mesti, kot bi jih po nesreči polili z belilom; raztrgani modeli, taki s kovicami v slogu 80. let in visokim pasom ali s cvetličnimi motivi, ki niso izvezeni, ampak izdelani iz bleščic ali dekorativnih perlic.

Alice & Olivia
Alberta Ferretti
Zadig&Voltaire
Sacai
Dondub

Džins se ne omejuje samo na hlače. Jesen in zima 2018-2019 sta v znamenju tudi drugih kosov, kot so medsezonski jopiči, jakne, primerne tudi za v službo, in plašči. Tu so kratka krila, hlačna krila in obleke. Marsikatera modna znamka je iz džinsa ustvarila svojega paradnega konja. Lahko zaključimo z mislijo, da je jeans resnično nepogrešljiv in danes ga najdemo v vseh možnih različicah, ker gre za kos sodobnega časa, ki na zelo eleganten in preprost značin zna združiti moške, ženske in konec koncev tudi otroke.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.