Kavbojski gležnjarji pod 100 €

Kavbojski pridih je eden izmed najbolj zaželenih trendov ta hip. V svoj vsakdan ga lahko vključimo na različne načine in eden izmed teh je zagotovo z obutvijo. Must have mrzle sezone so kavbojski gležnjarji, ki dodajo western detajl katerikoli opravi. Izbira je zares velika, tukaj pa je izbor različnih gležnjarjev od 45 do 100 €. Prva dva para sta bolj klasična, v črni barvi, s katero ne morete zgrešiti, saj je izredno nosljiva. Par Zarinih kavbojskih škornjev je bolj minimalističen, brez ostalih western detajlov, drugi par gležnjarjev iz Manga pa ima manjšo srebrno zaponko, ki naredi čevlje še bolj kavbojske.

Zara, 49,95 EUR
Truffle Collection, 44,99 EUR

Če imate raje svetle odtenke čevljev, sta naslednji izbiri kot nalašč za vas. Gležnjarji znamke Aldo so v bež rjavi barvi in imajo nekoliko višjo peto, a so še vedno dovolj udobni, da jih lahko nosite za vsak dan. Ta odtenek rjave zelo lepo pristaja na jeans modro pa tudi na ostale nevtralne odtenke. Naslednji par za le 62, 99 € je v barvi po izbiri vseh fashionistk. Bela še vedno velja za najbolj IN med obutvijo ne glede na to, ali gre za športen čevelj ali pa bolj eleganten. Če ste modne navdušenke in rade sledite trendom, je znamka Miss Selfridge  izbira za vas.

Aldo, 69, 76 EUR
Miss Selfridge, 62,99 EUR

In še nekaj za ljubiteljice statement kosov in barv. Tukaj so rdeči kavbojski gležnjarji, s katerimi boste opažene. Ti spadajo med tiste IT kose, za katere potrebujete obilico samozavesti in prave kombinacije, s katerimi boste očarale. Spodnji gležnjarji brez dvoma pristajajo na basic, klasične kose, kot so daljša bela srajčna obleka ali pa oprijete temne jeans hlače ter črn tanek puli top. Za piko na i pa pobarvajte svojo manikiro v podobnem rdečem odtenku ali pa se odločite za rdečo šminko, ki bo povezala celoten videz.

Mango, 99,99 EUR
Zara, 89,95 EUR

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.