Klasične črne usnjene kose zamenjajte z rjavimi

V zimskem času se zelo rade odenemo v črnino in ostale nevtralne odtenke. To jesen pa tudi zimo pa so v ospredju ostali odtenki; od zemeljskih, kot je rjava, pa vse do intenzivnih, kot sta rdeča in oranžna. In ravno odtenki rjave so zamenjali črno, sploh pa v kombinaciji z usnjem, ki deluje izredno lepo z boho šik pridihom. Kar nekaj kosov lahko vključite v svoj vsakdan, med njimi je brez dvoma usnjeno krilo. Tega lahko najdemo v različnih dolžinah od maxi, midi in vse do mini, ki pride najlepše do izraza s črnimi najlonkami. Te lahko nosimo na nevtralne zgornje dele, kot je klasična bela srajca ali pa črn, enostaven pulover s puli ovratnikom. Na podoben način pa lahko nosite tudi usnjene rjave hlače in kroj, ki vam bo odlično služil, je nekoliko bolj širok ter sproščen, po imenu jogger.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Philosophy Di Lorenzo Serafini

Prav tako so statement usnjeni rjavi plašči, ki so preplavili trgovine po vsem svetu. Trenč je eden izmed tistih, ki zares nikoli ne bo šel iz mode – zato lahko zanj brez slabe vesti odštejete kakšen evro več. Usnjen trenč lahko nosite na jeans, ki je idealna izbira za vsak dan, ali pa na bolj sofisticirane oprave, kot je črna mala oblekica in podobno. Rjavo usnje lahko vključite tudi s pomočjo modnih dodatkov; dobro vam bodo služili rjavi gležnjarji s srednje visoko peto ali pa visoki škornji. Prav tako torbica v prej omenjenem odtenku lahko zelo lepo dopolni različne oprave. Pri modelih torbic lahko stavite na različne dizajne in velikosti; odvisno od tega, koliko potrebščin ste vajene nositi s seboj. In ne bojte se pozabavati z različnimi rjavimi odtenki; od tiste izredno temne do živahne, ki spominja na oranžno.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Gianvito Rossi
Vir: Pinterest
Chloe

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.