Klasika te vroče dni

Ob poplavi trenutnih trendov, ki na vsakem koraku ponujajo nove oziroma prenovljene odtenke, kroje in/ali materiale, se je včasih najbolje zateči prav h klasiki, ki nas pač nikoli ne pusti na cedilu. Morda vroče poletje ni ravno najboljši čas zanjo, saj so namreč ob zagoreli koži in morju zaželene pisanost, razigranost ter mladosten look, a se hkrati tudi tokrat najde kar nekaj klasično obarvanih kosov.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Med barvami so to vsekakor bela, črna in rdeča. Bela srajca ali pa povsem navadna, bela T majica so tako na primer večno popularni kosi, prav tako ne moremo izpustiti širokih črnih hlač ali pa črnega A krojenega krila. Rdeča se ponavadi znajde na ustnicah ali pa na salonarjih oziroma sandalih z visoko peto, nekoliko manj pri oblačilih.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Še eden od klasično navdihnjenih kosov so modro bele črte, ki seveda nudijo mornarski slog, prav tako pa so vse bolj v ospredju ponovno karo vzorci, ki bodo velik del jesenskih modnih smernic. Izpustiti ne gre svilenih rutk okoli vratu, ki ponujajo izredno ženstven look, prav tako pa so v modi tudi klasične, črtaste srajce, s katerimi lahko ustvarimo sto in en outfit.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nenazadnje gre omeniti še nakit in dodatke, kamor se vračajo klasične zapestne ure z vrednostjo, kot bi jih podedovale od svoje babice, prav tako pa smo lahko klasično šik z damskimi sončnimi očali, seveda v povsem črni barvi.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.