Ko Harry sreča Meghan

Če odmislimo Brexit situacijo in vohunske škandale, ki te dni pretresajo Veliko Britanijo, se čez dober mesec dni obeta najbolj odmeven in težko pričakovan dogodek leta.

Vir: ABC News
Vir: Pinterest – Uradni spominski poročni porcelan

Kot je večini že poznano, se na britanskem prestolu piše ena najlepših ljubezenskih zgodb stoletja. On rdečelas navihanec, znan kot ‘poredni’ fant kraljeve družine in mlajši sin večno ljubljene princese Diane. Ona prikupna ameriška igralka in ločenka, mešane rase, ki je s svojim stasom in lepoto že osvojila milijone oboževalcev. Dolga leta se je ugibalo, s kom se bo princ Harry poročil. Še pred leti so se mediji razpisali in ugibali, če se morda princ ne videva z mlajšo sestro vojvodinje Kate Middleton, Pippo, ki je s svojo ‘drzno’ obleko leta 2011 zasenčila starejšo sestro na poroki.

Vir: E! News

Pomnim, ko sem princa Harryja pred leti bežno videla v nočnem klubu v Londonu in potrdim vam lahko, da je fant resnično lep! Srečna Meghan! Kot nepričakovan vihar je vstopila v kraljevo družino in prinesla obilico svežine na tradicionalen in včasih monoton kraljevi dvor. Na otoku se je o njuni poroki šušljalo še pred uradno najavo zaroke. Par je dobesedno obnorel množico in pritegnil izjemno medijsko pozornost. Mlada, zaljubljena, dobrodelna, simpatična in nekonvencionalna, le kako ju ne bi vzljubili. Priprave na najbolj odmevno poroko leta  so že v polnem teku. Po poročanju medijev naj bi sama poroka stala vrtoglavih 32 milijonov funtov, slednja zajema zaostren varnostni nadzor, lokacije, postrežbo, zabavo …

Vir: Windsor.gov.uk – Grad Windsor, lokacija poroke

Kdo bo bodoči nevesti sešil poročno obleko, pa ostaja še velika skrivnost. Med mogočimi imeni se je pojavilo ime priljubljene modne oblikovalke Victorie Beckham, ki je bila z možem Davidom tudi gostja poroke Williama in Kate. Jasno je le eno, kdorkoli se bo bodoči nevesti podpisal pod poročno obleko, bo v njej izgledala naravnost čudovito.

Vir: Hola! – Meghan v poročni obleki v popularni ameriški seriji Suits

S svojo podobo, mešanjem tradicije in modernega stila krši ustaljene konvencije kraljevih modnih zapovedi. S svojim načinom oblačenja je poleg modnih kritikov na svojo stran pridobila še mlajšo generacijo. Meghan je tako rekoč čez noč postala modna ikona, ki s svojim stasom navdihuje številne modne navdušence.

Vir: Hello Magazine

Njen stil bi lahko označili kot ravno prav klasičen in kanček igriv, s pridihom ameriške sproščenosti. Velikokrat lahko zasledimo, da skupaj kombinira luksuzne blagovne znamke s kosi cenovno bolj dostopnih znamk. Harryjeva bodoča nevesta je odraščala v Kanadi, zato pogosto poseže po kosih kanadskih modnih znamk, ki so nam manj poznane, a zato toliko bolj zanimive. Tako si je na primer kmalu po najavi zaroke za svoj prvi uradni nastop izbrala bel plašček kanadske blagovne znamke ‘Line The Label’. Tisti dan se je zaradi tako velikega povpraševanja spletna stran znamke porušila v nekaj minutah.

Vir: Preen Inquirer – Meghan v plaščku Line The Label

Ko ima Meghan dela prost dan, je njen stil elegantno sproščen. Največkrat poseže po enobarvnih srajcah in kavbojkah.

Vir:Daily Mail
Vir: US Weekly

Kot se za pravo hollywoodsko zvezdnico spodobi, se slednja ne boji poseči tudi po bolj glamuroznih in mladostnih oblačilih priznanih modnih oblikovalcev, kot sta Dolce & Gabbana.

Vir: The Holyywwod Gossip – Megahn v Dolce & Gabbana

Medtem pa je na uradnih kraljevih obiskih njen stil veliko bolj britansko eleganten in subtilen. Škotska blagovna znamka torbic Strathberry je  tako v trenutku razprodala tribarvno torbico, s katero se je Meghan pojavila na eni izmed svojih številnih kraljevih dolžnosti.

Vir: Refinery29
Vir: Harper’s Bazaar – Torbica škotske blagovne znamke Strathberry

Veliki dogodek bo 19. maja, sama ga bom z velikim veseljem spremljala kar od doma, saj si lahko predstavljate, da se nam v Londonu na ta dan obeta izredna gneča. Prikupnemu paru želim vse najboljše in  upam, da bo pravljica trajala večno, kot se za najlepše ljubezenske zgodbe spodobi!

Vir: Business Insider- Torbica škotske blagovne znamke Strathberry
Vir: Tom+Lorenzo – Meghan v znamki Alexander McQueen

Nedvomno se bo o Meghan še veliko pisalo, mi pa bomo tudi v prihodnosti še pisali o njenem stilu.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.