Ko se urbana moda prelevi v pravi safari

Še predkratkim smo pisale o veliki priljubljenosti barv; za ljubiteljice nežnih odtenkov so tu spomladanski pasteli in drzne dive boste brez dvoma posegle po neon barvah. A tukaj je trend, ki je navduševal na vseh večjih modnih brveh modnih oblikovalcev, ki jih ne vsebuje. Stavite na safari slog oblačenja, ki ga zaznamujejo bež, camel, zelena pa tudi rjava, ki so pravo nasprotje prej omenjenih odtenkov. In če vas zanima, s katerimi modnimi kosi lahko posodobite svojo omaro, berite dalje. Morda pa boste ugotovile, da imate kakšnega izmed teh že doma, saj veste, da se trendi vračajo in safari slog nam zagotovo ni tuj. V prvi vrsti tu kraljuje kombinezon, ki ga ženske obožujemo zaradi praktičnosti. Naj bo čim bolj preprostega kroja, detajla, ki pa ne smeta manjkati za safari učinek, so žepi in pas, ki bo naredil postavo privlačno v obliki peščene ure.

Alberta Ferretti
Camilla and Marc Resort
Ulična moda
WGSN
Net-a-porter.com
Massimo Dutt

Če so vam bolj pri srcu obleke, je srajčna obleka v kaki zeleni popolna izbira. Ne pozabite na pas, ki tako kot pri kombinezonu naredi veliko razliko. Med hlačami pa sta IN dva modela; prve so krajše, malce bolj baggy hlače, ki jih bomo nosile poleti, ta čas pa lahko izberete dolge hlače, ki so prav tako bolj baggy, ponovno so tu žepi, ki naredijo razliko. Tudi čevlji lahko v hipu spremenijo vašo celotno podobo. V safari slogu so tu bulerji, ki pa naj nikakor ne bodo dolgočasni. Prava paša za oči so zemeljski toni in z zelenim parom ne morete zgrešiti. Te lahko nosite na denim ali pa na prej omenjene modne kose, ki bodo brez dvoma zaznamovali ulice vseh večjih modnih prestolnic. In kateri modni kos v slogu safari videza je najbolj prepričal vas?

Proenza Schouler, www.net-a-porter.com
Mango
Zara
Balmain, www.net-a-porter.com
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.