Ko škornji narekujejo celoten look

Če bi morala izbrati nekaj ključnih elementov letošnje zime, bi poleg maksi obleke in odtenkov rjave zagotovo poudarila tudi vpliv modnih škornjev. Slednji so namreč to sezono zares zavladali celotni sceni, v mnogih zanimivih barvah, vzorcih in oblikah pa so tako pogosto narekovali kar celoten look. V začetku jeseni so nas obnoreli retro modeli, torej tisti ohlapnejši, ki na nogi delujejo kot nagubana hlačnica. Najpopularnejši so postali škornji v kačjem vzorcu, v karamelno rjavi barvi, rdeči in beli. In ne glede na višino in obliko pete je to postala must have obutev zimskih dni in večerov, do danes pa smo jih uspele že dodobra preučiti, kar pomeni, da jih znamo kombinirati na še tako zahteven outfit.

Street Style
Street Style
Street Style
Street Style

Izredno všeč so mi rjavi škornji v družbi belega, bež ali rjavega stajlinga, kot so ga na primer že lani predlagali tudi v modni hiši Fendi. Dobro se je trendov oprijel tudi kavbojski stil, a vendar ga je nedvomno premagal tisti iz 80., ki je zraven ponudil še oversize, moško obarvane hlačne kostime, obilne pletenine ter boho obleke. Zanemarljiva pa niso niti razmerja med kul škornji in krilom v mini ali midi dolžini, saj skupaj ustvarjajo nekatere najbolj ženstvene zgodbe te zime.

Street Style
Street Style
Street Style
Street Style

Nič čudnega zato ni, da bomo to vpadljivo obutev nosile še vsaj v prvi polovici pomladi, seveda s precej lahkotnejšo rdečo nitjo, kjer bomo dodajale tanjše pletenine, elegantne kratke hlače ter čudovite cvetlične bluze. Predlagam, da v kolikor o nakupu takšnih škornjev razmišljate šele danes, potem se osredotočite na barve, kot so rjava, rdeča in bela, saj bodo te brez dvoma zelo nosljive tudi v naslednji hladni sezoni.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.