Kombinacije s kratkimi hlačami za vsak dan

Poletno sonce in toplo vreme nam v zadnjih tednih dopušča, da posežemo po krajših, lahkotnejših modnih kosih. In eden izmed zaželenih so zagotovo kratke hlače, ki so pogosta izbira v tem letnem času. To toplo sezono je mogoče opaziti tri trende in prvi je ravno jeans, zaželen pri različnih generacijah. Kratke jeans hlače lahko nosite zares na čisto vsak top in ravno to, da so tako vsestranske, jih dela priljubljene. Posezite po minimalizmu in skombinirajte svoje jeans hlače z navadno belo T majico ali pa srajco, s preprostim slogom lahko dosežete veliko. Seveda poskrbite, da bodo modni dodatki tisti, ki bodo naredili statement.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Drugi model kratkih hlač, ki prav tako spada med najbolj vsestranske, je v črni barvi. Ponovno si lahko privoščite kateri koli top, saj tako kot jeans pristaja prav na vse. Za piko na i pa obujte visoke pete in celoten videz bo v hipu bolj šik. Zadnji priljubljen model pa je igriv in kot nalašč za vse, ki obožujete živahne barve in vzorčke. V slogu te pomladi in poletja so pisane kratke hlače izbira, ki bo pustila pečat in svoje nosite lahko z matchy zgornjim delom ali pa preprosto izberete kaj bolj nevtralnega.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.