Kombinacije z dolgimi kavbojkami v poletnem času

Kavbojke so modni kos, ki ga lahko nosimo čez vse leto in so zelo praktične, udobne ter enostavne za kombiniranje. V poletnem času se lahko poigrate s številnimi modnimi kombinacijami in mešate različne modne sloge. Eden teh so zagotovo srednje visoke pete, ki so trenutno pravi hit in zelo lepo pristajajo na različne modele kavbojk, še posebej modne kroje, kot so na zvonec ali pa culottes. Te enostavno lahko skombinirate z navadnim topom, ki lahko razkrije nekoliko več kože. Mešanica urbanih hlač, enostavnega topa ter srednje visokih pet je odlična za vsak dan ali pa jo popestrite z modnimi dodatki za večerne izhode.

Instagram
Philosophy di Lorenzo Serafini
Stuart Weitzman

Vse, ki ste za športni šik videz, so tu modni videzi z športnimi copati, ki jih lahko seveda nosite čez vse leto in tudi poleti, sploh če si želite biti zelo mobilne. Poiščite hlače z razporkom, ki so modne in vaši podobi dodajo tisti x faktor. Poigrajte se z modnimi dodatki, kot sta torbica in nakit, ter dodajte nekaj glamurja vašemu videzu.

Instagram
Alaïa
Goose Deluxe Brand

Ena izmed najbolj priljubljenih je zagotovo kombinacija s sandali brez pete, izberite takšne, ki vam bodo udobne in vas ne bodo tiščale. Na vrhu pa lahko posežete po majici s črtami, saj so te eden izmed najbolj IN potiskov tople sezone.

Instagram
Proenza Schouler
Ancient Greek Sandals

O slip-onkah smo že zares veliko pisali in te ste do sedaj že vzljubile, ali pa vam sploh niso všeč. Zelo lepo pristajajo tudi na kavbojke; oprijete ali pa cevastega modela. Slip-onke so zagotovo fashion izbira in v poletnem času izberite bele. K tej kombinaciji pa dodajte bel body, ki lepo poudari obliko postave.

Instagram
Wolford
Stella McCartney

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.