Kombinezoni za vsakdanjo rabo

Nepredvidljivo jesensko vreme nas večkrat postavi pred dilemo, kateri kosi so sploh primerni in kakšen look bo pravzaprav tisti, ki se bo dobro obdržal skozi ves dan. Dopoldne je na primer dež, popoldne pa še vedno toplo sonce, kar za vse nas predstavlja kanček zahtevnejšo nalogo, tudi ko pride do oblačenja. Poleg pletenin in plastenja, denim kosov in raznoraznih hlač, trenčev in midi kril, so več kot odlična rešitev tudi kombinezoni. Slednji namreč prav to hladno sezono predstavljajo skoraj obvezni element modne garderobe, nosimo pa jih lahko na sto in en način, tako podnevi kot zvečer.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Za dnevni outfit so nedvomno zaželeni kombinezoni z ohlapnejšim krojem, ki tokrat vsebujejo veliko retro pridiha. Slednji se odraža v širokih, poudarjenih ramenih, napihnjenih rokavih in visokem pasu, v hlačnicah na zvonec ter včasih tudi oversize linijah. Med materiali je ta hip izredno pestra izbira, saj so tu kombinezoni iz žameta, denima, svile ali preprostega bombaža, medtem ko je pri barvah vse skupaj precej bolj umirjeno. V trendu so na primer kaki odtenki, veliko zelene in modre, bordo rdeča in rjava, pa tudi večni bela in črna sta lahko dovolj. Poleg enobarvnih različic so vrhunec modne scene karo kombinezoni, ki izhajajo iz enake predpostavke kot karo kostimi, hkrati pa odlično združujejo casual in nekoliko uradnejši look.

Philosophy di Lorenzo Serafini
Current/Elliott
Lela Rose
Ulla Johnson
Anna Mason

Dnevnim kombinezonom se te mesece dobro prilegajo bele superge vseh vrst, veliko elegantnejši pa so gležnjarji, še najraje v beli, rdeči ali preprosti črni. Pri sestavljanju outfita ne pozabimo na posamezne detajle, kjer to sezono dominirajo pasovi in mini torbice, opazen nakit in odštekana sončna očala.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.