Kos, ki bo to pomlad vsepovsod

Naj pojasnim kar takoj, govora je o kratkih hlačah. Velika modna pozornost jim je bila dodeljena že lansko pomlad in poletje, a vendar bo prav letošnja topla sezona tista, ki jim bo zagotovila pravi uspeh. To je kos, ki še prevečkrat ostane spregledan, saj se ženske pač naravno raje zatekamo h krilu, vsaj kadar izbiramo med krajšimi modeli. Ok, res je, da kratke jeans hlače zagotovo ne manjkajo v nobeni omari, a vendar bodo v naslednjih mesecih še veliko bolj zaželeni tisti super elegantni primerki. Predlagali so jih pri modni hiši Valentino, Saint Laurent jih je ponudil s črnimi, prosojnimi nogavicami, medtem ko jim je Balmain pripel kar svoje značilne dvoredne gumbe.

Poulična moda
Poulična moda
Poulična moda
Poulična moda

V kolikor si želimo kar največ prefinjenosti, potem bomo ta drzen kos iskale med kostimi, torej tako, da bomo poleg kratkih hlač nosile tudi ujemajoč se blazer, pod katerim skoraj ne sme manjkati bela T majica, morda čisto tanek puli ali pa prosojna bluza. V ospredje se ta hip večkrat postavljajo zares kratke dolžine, a vendar bomo med trendi lahko našle tudi nekoliko bolj diskretne, tiste ravno pravšnje, ki segajo nekje med polovico stegen in vrhom kolen. Veliko bolj kot sama dolžina pa bodo to pomlad pomembni kroji, pa tudi materiali, med katerimi ne bo primanjkovalo usnja, denima in lana.

Casasola via Netaporter
Saint Laurent via Netaporter
Valentino via Netaporter
JW Anderson via Netaporter
Balmain via Netaporter

In kaj obleči in obuti zraven? Vsekakor so zaželene razkošne bluze in strukturirane srajce, slip majice in že prej omenjene T majice. Za povsem casual look so tu puloverji s kapuco, vse, ki stavite na opazne trende, pa poiščite opazno jakno ali plašč ter poskrbite za vpadljivo obutev, kot so morda oversize škornji, punk gležnjarji, klasični salonarji ali sandali v posebnem odtenku, pa tudi mules pete, seveda tokrat tiste mini.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.