Kosi z rožami za dober stil doma

Da si bomo še malo popestrile življenje doma, seveda v modnem smislu, so tukaj rože. Lepe, svetle, živahne in zelo spomladanske, vedno poskrbijo za dober stil. Topla sezona tako ali drugače prinaša veliko rož in seveda se potiski nahajajo tudi na haljah, pižamah, spodnjem perilu in majicah. Zato je res veliko kosov, ki si jih lahko omislite doma.

Zara
Twinset Milano
Twinset Milano
Womensecret
Womensecret

Top kosi za življenje doma so:

 • bombažni kombinezon
 • jutranja halja
 • pižama
 • T majica ali majica z dolgimi rokavi
 • bluza
 • midi obleka
 • midi krilo
 • hlače

Seveda gre za kose, ki jih boste lahko nosile tudi takrat, ko se bo življenje stabiliziralo in boste šle v svet. Dodala bi še dolgo obleko, v podeželskem slogu, ki je morda rahlo neudobna za delo doma, a kasneje za v službo ali po opravkih bo prav gotovo prava izbira.

Intimissimi
Zara
Intimissimi
Etam
Etam

Podobno kot barve, tudi rože pozitivno vplivajo na naše počutje in nam omogočajo, da smo s pomočjo mode bolje razpoložene. Moj nasvet je, da stavite na svetle odtenke in svetle podlage. Denimo bela tkanina s pastelnimi rožami je vedno super stvar, prav tako si lahko omislite zemeljske potiske. Temne barve ali rože so nekoliko bolj zimske, zato bi jih sedaj raje pustila. Še posebej bi rada omenila jutranjo haljo, ker je res uporabna, pa ne le čez pižamo, tudi s kavbojkami! Nedvomno gre za dober nakup.

Etam
&OtherStories
&OtherStories
&OtherStories
Zara

Če ste ljubiteljice pajkic, potem si mirno omislite kakšno midi tuniko. Kasneje jo boste lahko nosile tudi na morju, torej brez nogavic in z nizkimi sandali. Te tunike so idealne čez kopalke, tako da je kar dobro, če jih imamo. Če razmišljate o cvetlični bluzi, vam svetujem model, ki je dovolj dolg, da ga lahko kasneje nosite s hlačami ali kavbojkami; rokavi so lahko rahlo nabrani in najnovejši modeli bluz so tudi ohlapni. Vse je torej izredno udobno.

&OtherStories
Tory Burch
Twinset Milano
Twinset Milano
Tory Burch
Womensecret
Womensecret

Tako, drage moje. Poleg rož, ki jih imamo v vazi ali na balkonu, in poleg rož, ki tako ali drugače cvetijo v srcu, so tukaj tudi rožice na blagu. Meni so zelo všeč!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
 1. Rožice, velike in majhne…. Pisane, enobarvne, Kraljice prostora kjerkoli že so, me napolnijo z navdihom.
  Zdaj so že v razcvetu, naj zacvetijo tudi na oblačilih.
  Obožujem jih vsepovsod

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.