Kratke tople bunde v vseh odtenkih

Športen šik slog oblačenja je izredno priljubljen tudi to mrzlo sezono. Kar nekaj modnih kosov je ključnih za ustvarjanje videza s športnim pridihom. Med temi je tudi kratka, a topla bunda, ki je med zunanjimi kosi brez dvoma letošnja kraljica. Da bosta vaši jesen in zima čim bolj topli je kar nekaj modnih znamk naredilo različne kroje, ki navdušujejo modne navdušenke po vsem svetu. Skupnega pa imajo tudi to, da letošnji trendi ne narekujejo nič kaj dolgočasnih barv. Kratka bunda je tokrat v različnih odtenkih, od pastelnih, kot sta svetlo roza in modra, pa do močnejših, kot sta rdeča in oranžna. Zelo lepe so tudi bunde z različnimi vzorčki, ki spadajo pod statement kose in jih boste zelo lahko kombinirale z bolj basic, preprostimi oblačili ter modnimi dodatki.

Vir: Pinterest
Vir: REVOLVE
Vir: Pinterest
Vir: Prada
Vir: REVOLVE

Svojo kratko bundo lahko nosite na različne načine; nekako je še vedno najbolj IN enostavna kombinacija z jeansom in navadnim puloverjem. Iz jeansa je tukaj v ospredju nekoliko bolj širok model, ki deluje bolj sproščeno in pristaja bundi. K temu lahko kombinirate športne copate (saj veste, bela je zmagovalna barva) pa tudi gležnjarji pridejo v poštev. A seveda se ne bojte tudi eksperimentirati z modno bundo. Omislite si monokrom videz in se od glave do pete oblecite v barvo vaše bunde, a poskrbite, da bodo modni dodatki tudi v nevtralnih barvah.

Vir: Pinterest
Vir: Moncler
Vir: Pinterest
Vir: Net A Porter, Moncler

Super je, da so bunde tako v modi, saj nas  poleg tega tudi grejejo. Še vedno smo v pričakovanju nizkih temperatur in ko se zgodijo, bomo prav gotovo pripravljene!

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.