Kratki hlačni kostimi

Če bi lahko izbrali le en outfit, ki je zaznamoval pomlad 2018, je brez večjega pomisleka to hlačni kostim. Ta je bil must have v vseh odtenkih; najbolj zaželen je bil v opaznem pink odtenku, sledile so še ostale kričeče barve, kot so rumena, zelena, rdeča in modra. Velik pečat je pustil na modnem svetu in ženske smo hlačni kostim ponovno vzele za svojega. Tokratna različica hlačnega kostima je bolj primerena za toplo vreme. Spodnji del je v tem primeru kratek; modni modeli so različni, od daljših kratkih hlač do tistih izredno kratkih. Vsem je skupno, da so nekoliko bolj baggy, kar jih naredi bolj primerne za vsak dan.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Med barvami za kratke hlačne kostime so vsi pastelni odtenki; roza, modra in rumena. Seveda poleti ne moremo brez bež in bele, ki lepo prideta do izraza na poletni polti. In material, ki je zelo zaželen ta hip, je lan, ki zelo lepo diha, edina negativna plat je to, da se rad mečka. In če ste v dvomu, kako kombinirati svoj kratek hlačni kostim, je možnosti kar nekaj. Spodaj lahko nosite različne tope; od srajce s kratkimi rokavi, oprijetega bodija z odprtim hrbtom, ali pa crop topa za vse, ki rade pokažete nekoliko več kože. Ljubiteljice udobja pa boste zagotovo izbrale navadno T majico. In tudi pri obutvi ni treba komplicirati, saj se čisto vsaka obutev poda k hlačnemu kostimu; za vsak dan sandali ali pa športni copati, ljubiteljice elegance pa izberite balerinke. Kratek hlačni kostim se zelo lepo ujame tudi z visokimi petami in dodatno podaljša noge.

Storets
Urban
Agaci

Obstaja pa še en razlog, zakaj je hlačni kostim dober nakup, saj ga lahko nosite skupaj ali pa posamično. In ko ne boste vedele, kaj obleči, bo vedno tam, da vas reši iz zagate.

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.