Kul so gležnjarji z midi peto

Prehodni čas je tu, kar dokazuje tudi muhasto vreme. Menjave med visokimi dnevnimi in nizkimi nočnimi temperaturami ter nenadne kombinacije sonca in dežja od nas terjajo veliko več premisleka tudi pri sestavljanju outfitov. Posebej pomembna je pri tem obutev, saj sandali ali espadrille pogosto niso več dovolj. Kot naročeni za take tedne oziroma mesece so zato gležnjarji, ki v resnici niso prevroči in hkrati poskrbijo, da se noga ne zmoči niti v največjem nalivu. To jesen so zopet izredno IN različice z midi ali nižjo peto, ki delujejo ravno prav kul, da jih lahko nosimo skoraj na vsak izbran look.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Modne hiše, kot so Diane von Furstenberg, Balenciaga, Dior, Chloe, Givenchy, Carolina Herrera in številne druge so tako pripravile izredno pester in letos tudi izredno drzen izbor, za katerega včasih potrebujemo tudi kanček več samozavesti. Gre predvsem za mešanico grobega, a udobnega modela ter razkošnih, včasih že kar kičastih materialov in dekorativnih elementov. Tu so povsem klasične barve, kot so bela, črna in rjava, ki jim sledijo povsem nasprotne, torej intenzivna vijolična, zelena, modra ali oranžna, ne manjka pa niti bleščic, žameta in resic. Posebno mesto tokrat pripada gležnjarjem v živalskih vzorcih, večkrat pa slednje, kot so recimo zebrast, leopardji ali žirafin, kar pomešajo med seboj.

Maison Margiela
Loeffler Randall
Givenchy
Balenciaga
Diane von Furstenberg

Seveda ob taki obutvi ni odveč poudariti, naj bodo preostali kosi nekoliko skromnejši, celo minimalistični, a vendar v stilu letošnje odštekane hladne sezone, ki je ogromno svojih idej črpala prav iz preteklih 80. in 90. Med oblačili zato predlagam mini krila in midi obleke, blazerje in denim kombinezone, medtem ko so za takšne gležnjarje kot naročena tudi mini sončna očala ter torbice okoli pasu.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.