Verjetno ste že opazile top modni dodatek te pomladi in verjamem, da se bo trend nadaljeval tudi skozi celotno poletje. Kendall Jenner, Jennifer Aniston in model Rosie Huntington-Whiteley so le nekatere izmed mnogih modnih navdušenk, ki prisegajo na usnjene pasove priznane blagovne znamke Gucci. Cene teh se gibljejo od približno 350 pa vse tja do 980 evrov. Zaponke pasov krasita kratici GG, v najrazličnejših kombinacijah. Opazili smo tako srebrne, zlate in bakrene kot tudi velike, majhne in pa srednje. Nekatere so očarale celo z dodatki biserov in diamantov.

Vir: Gucci
Vir: Gucci
Vir: Gucci
vir: Raymond Hall/ Getty
vir: bravotv.com
vir: FameFlynet

Ker pa verjamem, da si takega modnega dodatka ne moremo omisliti vsi in da bi temu trendu lahko sledil čisto vsak, ne glede na socialni status, sem poiskala nekaj podobnih modnih pasov, ki se bodo odlično podali k vsakemu stilu. Modni pasovi se odlično podajo spomladanskemu plašču, jeans hlačam in krilu, pa tudi oblekam in suknjičem. Tukaj je nekaj namigov, kje jih lahko poiščete.

LODIS LOS ANGELES (nordstorm.com), cena: 41.06 eur
RAINA (nordstorm.com), cena: 89.83 eur
REBECCA MINKOFF (nordstorm.com), cena: 40.04 eur
ELISE M. (nordstorm.com), cena: 21.39 eur
B-LOW THE BELT (nordstorm.com), cena: 92.39 eur
TOPSHOP (nordstorm.com), cena: 34.22
RAINA (nordstorm.com), cena: 111.22 eur
REBECCA MINKOFF (nordstorm.com), cena: 66.73 eur
TORY BURCH (nordstorm.com), cena: 169.39 eur
ASOS (asos.com), cena: 16.99 eur

Nikar ne pozabite, da pas vedno poskrbi za piko na i ter celemu telesu podari kanček več skladnosti in elegance, kar velja tudi za ženske z močnejšo postavo! Pasovi, ki prihajajo, so načeloma opazni in večji, tudi zaponke so zgodba zase, zato lahko lepo popestrijo tudi povsem navadno obleko, kombinezon ali kostim. In seveda gre za kos, ki ne bo šel nikoli iz mode. Tako Gucci kot Chanel sta investicija za vse čase, usnje pa bo dolgo zdržalo, torej je nakup na pol upravičen! 🙂

Komentiraj