Lepe kot sončnice

Večkrat obiščem Italijo, včasih le zaradi letališča, spet drugič za mini dopust ali zgolj zaradi odličnega kosila oziroma večerje. In ne glede na to, ali se tja odpravim z avtom ali vlakom, vsakokrat me navduši pogled na njihova prostrana polja, na katerih je opaziti neskončne nasade rož, zelenjave, trt in ostalega zelenja. Ravno pred nekaj dnevi sem tako na poti v Milano ponovno občudovala bujnost teh magičnih polj, med katerimi ta hip nedvomno izstopajo sončnice. Njihove velike, rumene glave so bile složno obrnjene proti soncu, vse enake, vse prelepe. Nič čudnega, da si jih kot navdih poletja vsakokrat izposodi tudi modna scena, saj nudijo magične odtenke in oblike, v katerih še tako resna ženska kar zasije od mladosti in živahnosti.

Vir: Professionaltraveler Instagram
Vir: Stooophanie Instagram
Vir: Rocky Barnes Instagram
Vir: Songofstyle Instagram
Vir: Miss Gunner Instagram

Poleg tiste prave rumene, ki ravno letošnjo toplo sezono velja za IT barvo poletja, zasledimo tudi zemeljske tone rjave ter intenzivne, bogate odtenke zelene. Pravzaprav so kombinacije slednjih to poletje postale nujni ščepec mode, ki ga mora v svojo garderobo vključiti prav vsaka izmed nas. Gre namreč za kose, ki močno poživijo naš osebni stil, hkrati pa delujejo ravno prav drzno in ravno prav naravno.

Vir: Songofstyle Instagram
Vir: Camila Coelho Instagram
Vir: Rocky Barnes Instagram
Vir: Vivaluxury Instagram
Vir: Camila Coelho Instagram

Super izbira so tako na primer rumene obleke vseh krojev in materialov, zadetek v polno pa so tiste z dodatkom pentlje, z naramnicami ter obrobo volančkov za piko na i. Zeleno vkomponirajmo v večerni look, morda kot kombinezon, morda raje kot zanimiv top ali prosojno bluzo z naborki in čipko. Rjava pa je že sama po sebi barva, ki se dobro znajde tako v dnevnih kot večernih stajling zgodbah, letos predvsem v obliki širokih hlač ali midi oziroma maksi krila, seveda oboje z detajlom visokega pasu. Barve sončnic pa ne gre izpustiti niti pri dodatkih in nakitu, sploh pri obutvi in torbicah, pasovih, velikih uhanih in morda rutah s potiski, slamnatih klobukih ter seveda sončnih očalih.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.