Lepi škornji letošnje zime

Nekatere jih obožujejo, druge nekoliko manj. Škornji so zelo poseben modni dodatek: ali ti je 100 % všeč ali ga pač ne maraš. In potem so tukaj tudi ženske, kot sem sama, ki so nekje vmes, neopredeljene. Rekla bom tako: škornji so mi zelo všeč na drugih ženskah, a sama se težko odločim zanje. Če so nižji, jih prenesem, če so čez kolena, jih gledam zelo sumničavo, če so žametni, so mi všeč, če so teksaški, so seksi, predvsem na moških. Skratka: ljubezen in simpatija, ampak nedvomno drži dejstvo, da so škornji najboljša zimska obutev, ker nas grejejo in so primerni za vse priložnosti.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Letošnja zima ponuja kar nekaj modelov. Teksaški ostajajo zelo priljubljeni in mnogokrat vidimo, da jih IT dekleta nosijo prav s krili. Osebno sem bolj za kavbojke ali usnjene hlače, vendar je treba paziti pri modelu, saj so škornji dokaj široki, zato niso primerni za ozke hlače. Lepi so z dolgim krilom ali dolgo obleko, za gipsy stil, ki je vedno v modi. In tukaj so tudi žametni modeli, prav gotovo nekaj novega, sploh zaradi barv: temno rdeči, električno modri, zeleni ali klasično črni bodo vedno poskrbeli za dober stil. So zelo udobni in običajno imajo nizko peto, kar je seveda dobro.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Tudi bulerji ostajajo zelo priljubljeni: nizki, vojaški, črni in z vezalkami, včasih celo s kovicami in aplikacijami. Lepi so s hlačami in za vse tiste rockabilly trenutke, ki nas tu in tam prešinejo. Še vedno jih gledam v kombinaciji s karirasto srajco ali z raztrganimi kavbojkami in čipkasto bluzo. Malo si poglejte tudi škornje-nogavice, ki jih nosimo, kot bi bili druga koža in tudi v tem primeru gre za zelo živahne barve, ki navdušujejo na prvi pogled.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Vsi omenjeni modeli nimajo previsokih pet, kar se mi zdi dobro, saj so mišljeni za vsak dan. Če pa je peta višja, je debelejša in konkretna, zato omogoča lažji in hitrejši korak. Prav na petah se dogaja veliko, perle so zadnji izum in so zelo ljubke. Če vas zanima glitter učinek, vedite, da je zelo v modi in ni mišljen samo za zvečer.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.