Lepota v vaših očeh

Drage moje,
nagradna igra Gosh v sodelovanju z Müllerjem je bila tudi tokrat zelo uspešna in vem, da bi set dekorativne kozmetike navdušil prav vsako izmed vas. Hvala za vse maile, ki ste jih poslale, in zato, ker tako številčno sodelujte. Izbrale smo tri misli, ki so nas najbolj prepričale, in verjamem, da bo set kozmetike šel v prave roke. Kot obljubljeno, ga bomo poslale po pošti. Čestitke nagrajenkam in nasvidenje do prihodnje nagradne igre (letos jih bo kar veliko, zato nam le sledite!).

 

Foto: Zen
Foto: Zen
1. SIMONA KUHAR 
Zame je lepota navihan pogled mojih otrok, sij sreče z njunih obrazov. Takrat tudi meni zasije obraz in me obda z notranjo lepoto in nasmehom. Posebna lepota je nedolžna rožica sredi travnikov, ki jo krasijo lepi odtenki barv.
Notranja lepota mora izžarevati iz nas, ker nas to dela posebne. Dober make-up pa je še samo pika na “i”. Uživajmo še v tem soncu, naj nam pusti še kakšen žarek na obrazu.

 

2. JANA OSTERMAN
Kot vsaka punca imam tudi sama rada lepe stvari … Denimo: lepota je zame snežena kepa v mrzlih zimskih dnevih, spomladanski cvetovi španskega bezga, ki se bohoti pri terasi domače hiše … poletno poplesavanje salse na ploščadi v prestolnici … lepota jesenskih dni za knjižne novosti, še tople in dišeče po črnilu v moji ljubi knjigarni … Lepota je zame nasmeh neznanca, koža, odišavljena s Chanelom Gabriele, crkljanje (petelinji zajtrk) z mojim dragim, poslušanje CD-jke v avtu, učenje prvih francoskih besed, savna – balzam za dušo, svetlikajoča se briljanta v mojih ušesih, objem mojega nečaka in nečakinje, življenje samo je lepo, če ga živiš na polno …

 

3. SABINA MEHLE
Lepo je očem skrito, o tem smo se lahko prepričali, a vseeno obstajajo stvari, ki so lepe za vse nas. Jutranje sonce, sneg za božič, nasmeh otrok, rože za velentinovo in rože nasploh. Kava z najboljšo prijateljico, objem mojega princa, ki pa je samo moj in spoštovanje do tistih, ki bijejo hude bitke. Lepota je povsod. Je na spletni strani Glitter in v Lorellinih očeh, je v energiji ženske, ki se ne bo ustavila, ker ima jasno začrtano pot. Lepota je čarobna in neomejen dar, ki ga lahko prejmemo prav vsak dan, če ga seveda znamo zaznati. In zame je tudi ovita obleka z visokimi petami, ker se tako počutim najlepša.
Iskrena hvala vsem, lepo vas je brati!
xoxo
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.