Lepotna ikona nove generacije Chloë Grace Moretz

Komaj dvajsetletna Chloë je prepoznavna v filmski pa tudi lepotni in modni industriji. Obraz številnih znamk, kot je Coach, in ljubljenka mnogih modnih oblikovalcev je pri svojih rosnih letih pustila že velik pečat. Mlada fashionistka se za razliko od mnogih svojih sovrstnic spletno izmika rumenemu tisku in se raje posveča svoji obetavni karieri. To je začela pri sedmih letih in si v svojih letih delovanja prislužila mnogo nominacij ter priznanj za svoje igranje. Tokrat pa jo bomo izpostavili kot lepotno ikono nove generacije in vzornico vseh ljubiteljic naravnega, a še vedno glamuroznega videza. Njen prepoznavni znak so njeni svetli lasje, košate ter brezhibno oblikovane obrvi in prodorne zelene oči. Njen slog je zagotovo trendi, a še vedno svojemu videzu rada doda kanček brezčasnosti ter klasike.

Flare
Nylon Magazine
Coach
Nylon Magazine

Pri izbiri pričeske bi njeno izbiro najlažje opisali kot zelo lahkotno, a kljub temu dobro premišljeno. Ta vedno pristaja izboru njene oprave, a še vedno igra svojo vlogo pri videzu. Razmršene fige (ki izgledajo na njej odlično), boemski kodri in kite na sto in en način so njena najbolj pogosta izbira. Chloë je zares trendseterka in velikokrat svoje inspiracije za pričesko poišče tudi na modnih brveh prestižnih znamk.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Njena koža je vedno brezhibna in pri make-up videzu igra pomembno vlogo. Contouringu se spretno izogiba in raje poseže po dobrem rdečilu za lica, ki njenemu obrazu doda zdravo noto. Obrvi so eden izmed faktorjev, ki ga preprosto ne moremo zgrešiti. Najraje poudari oči, z eyelinerjem, barvami ali pa metalnimi odtenki, njene ustnice pa vedno krasi popoln odtenek nude šminke.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.