Lepotni nasveti oblikovalca Michaela Korsa

Michael Kors je svetovno znan modni oblikovalec, ki vsako sezono navdušuje s prečudovitimi kolekcijami na tednih mode. Ima tudi različne kozmetične izdelke in dišave, ki so idealna izbira za vse, ki niste sramežljive in točno veste, kaj hočete – tako Michael opisuje ženske, ki nosijo njegove izdelke. Njegovi muzi sta Carmen Kass in Karmen Pedaru, ki predstavljata Michael Kors žensko. Za Vogue je spregovoril o petih lepotnih nasvetih, ki bi se jih morale ženske držati po njegovem mnenju.

Foto: Mario Testino, vir: www.vogue.com

Naj bo vaša toaletna torbica kot sveta trojica

“Ženska, ki nosi moja oblačila, vedno želi izgledati sveže; zato v svoji toaletni torbici vedno nosi bronzer, ki ga večkrat na dan nanese za bolj zdrav videz. S seboj ima vedno tudi šminko v nude, nevtralnem odtenku in svojo prepoznavno dišavo, ki ji v hipu spremeni razpoloženje. To so tri stvari, ki jih ima vedno, ne glede na to, ali gre v fitnes, v službo ali pa ven žurat.”

Očesni make-up naj ne bo preveč popoln

“Všeč mi je, ko je očesni make-up nekoliko nenatančno nanesen, rahlo razpackan. Všeč mi je ideja o nepopolnem eyelinerju in maskari, zato nanesite oboje zjutraj in se ne sekirajte čez dan, če se kaj razpacka.”

Dišava – nujno zlo

“Moja ženska se ne boji nositi opaznih parfumov. Igra se z različnimi dišavami, odvisno, kam gre, in tega nosi kot modni dodatek. Ko gre v fitnes, si odišavi hrbet in kolena, če gre ven na zmenek, pa parfum nanese na vse točke na telesu.”

Bodite minimalistični in maksimalistični

“Tudi na področju make-upa obstaja yin in yang. Če poudarite oči, naj bo ostali obraz naličen izredno minimalistično in če našminkate ustnice, naj bodo oči naravne. To je izredno prepoznaven način razmišljanja pri znamki Michaela Korsa, tudi v modi, saj lahko oblečete najbolj ekstravagantne hlače z navadno majico.”

Poskusite z zlato

“Zlato vključujem v čisto vse, kar počnem, saj verjamem v transformacije. Verjamem, da se s pravimi lepotnimi izdelki in pravimi načini izbire nenadoma počutite drugače. Tudi, ko se pogledate v pogledalu in je v hipu vaš korak drugačen. Zlato transformira in če ga svoji opravi dodate le kanček, boste opazili razliko. Lahko so to manjši zlati uhani, ki lepo poživijo obraz, ali pa zlati športni copati za vsak dan, saj naredijo veliko razliko. Zlata barva je optimistična, zabavna in glamurozna, pristaja pa čisto vsakomur.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.