Lesk, lesk in še enkrat lesk

Ste pripravljene na bleščeče kose? Jaz vsekakor sem in prav razveseljuje me dejstvo, da so lesketajoči se outfiti tokrat v samem vrhu modnih zapovedi, kar velja pred, med in tudi po zimskih praznikih. Naj gre za vpadljive bleščice ali pa povsem subtilen metalni lesk, IN je tako rekoč vse, kar se sveti. To je torej look, dvomno močno izstopa, a vendar ga ta hip nosimo tako v dnevnih kot večernih stajling zgodbah, ne glede na priložnost in osebni stil. V kolikor ste bolj zadržane, izbirajte med dodatki, sploh med obutvijo, medtem ko si najbolj pogumne letos z lahkoto privoščite vse, kar vam pade na misel.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Izredno modni so bleščeči kostimi in samostojni suknjiči, prav tako so velik hit metalna krila, medtem ko so gležnjarji ali škornji z bleščicami do danes postali že pravi must have. Tokrat stavimo predvsem na retro kroje in stajlinge, sploh tiste, ki odsevajo pretekla 80. in 90. Posledično so zatorej prisotne tudi takšne barve, med katerimi ne sme primanjkovati predvsem pink, rdeče, modre in zelene, seveda pa ključne pri tem ostajajo tudi črna, zlata in srebrna. Čisto posebno mesto tokrat pripada svetlikajočim se oblekam vseh dolžin, ki včasih spominjajo na disko kroglo, spet drugič na romantično princeso ali neustrašno zapeljivko. Največjim sledilkam trendov tokrat ne uidejo še poudarjena ali celo podložena ramena, pas za lepšo linijo ter črne najlonke za piko na i.

Max Mara
Preen by Thornton Bregazzi
Balmain

In prav toliko, kot se sveti v modnem svetu, se sveti tudi v lepotnem. Make-up looki namreč celotnemu obrazu podarjajo ogromno leska, pa naj gre za tiste povsem naravne, kjer je poudarek na zdravi, lesketajoči se koži, ali pa tiste čisto divje, kjer so zaželene zadimljene oči in bleščice na očeh, ustih in tudi licih.

Pinterest
Pinterest

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

1 komentar
  1. Živjo! Tudi sama sem ljubiteljica bleščic, ampak recimo temu da “zmerno” 🙂 Všeč mi je občutek prihajajočih praznikov, katerega prinesejo svetleča oblačila in dodatki (ali se mi samo zdi? ^^ ). Zasledila sem, da zadnje čase tudi cenovno prijaznejše prodajalne, na primer Takko (https://www.letakonosa.si/takko/aktualni-letak-od-cetrtka-08-11-2018-5/) lepo sledijo aktualnim trendom, uporabno za nas z bolj plitkimi žepi =) LP in svetleč november ter december vsem skupaj!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.