Letošnja zima predlaga popolno belino

Tako kot se za zimo spodobi svoje beline letos ne deli zgolj z naravo, temveč si jo v vsej svoji veličini privošči tudi na modni sceni. V igri so te mesece namreč popolnoma beli stajlingi, od glave do pet. Naj gre za čisto, snežno belino, umazano ali pa porumenelo, s takšnim videzom pač ne moremo zgrešiti. Vsekakor je to kombinacija, ki se je raje lotevamo v toplih sezonah, a vendar, prav v sivini trenutnega vsakdanjika najlepše zažari. To je super zahtevna izbira, ki bo od nas terjala ogromno previdnosti, zato se ji, v kolikor nas čaka ogromno hoje po mestu, raje izognimo, vseeno pa se nanjo spomnimo vsakokrat, ko je le priložnost.

Street Wear
Street Wear
Street Wear
Street Wear

V prvi vrsti posezimo po kvalitetnih belih pleteninah, ki veljajo za must have vsake zime. Poleg pulija, jope oziroma puloverja so močno IN bele žametne hlače, ki so, za najboljšo piko na i te sezone, del dobrega kostima. Prav tako naj bo bela obutev, sploh škornji ali gležnjarji, medtem ko naj se med dodatki in nakitom blešči v zlati ali srebrni, vaša izbira. V kolikor želimo celotni beli podobi dodati vsaj kanček drznosti, pa so tokrat več kot odlični vsi pasovi in obutev v odtenkih rjave oziroma rdeče. Še bolj kot slednje pa priporočam karkoli v živalskem potisku, sploh v kačjem ali leopardjem, saj bomo s tem poskrbele tudi za pravi korak s trenutnimi modnimi smernicami.

Street Wear
Street Wear
Street Wear
Street Wear

In ko nas bo čez nekaj mesecev začelo počasi že greti spomladansko sonce, bomo bel plašč, kosmato jakno oziroma puhovko hitro zamenjale z dolgim, volnenim ogrinjalom, kar bo celotno podobo naredilo še bolj damsko in prefinjeno.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.