Lisca podarja: ljubke brazilke Love Hearts!

Pri nas je Lisca pojem lepega, kvalitetnega perila, ki navdušuje z vsako kolekcijo. Kot veste, njihov bogat program ponuja različne modele za vse postave in starosti, od mladostne Cheek by Lisca do zelo seksi Selection, vmes pa fashion program, spalni program in še marsikaj drugega. Kompleti s tilom in pikami, prefinjene barve, ki segajo od tradicionalne črne in nude do čiste bele, rdeče ali vijolične, tudi tokrat ustvarjajo zelo zanimivo, lepo poletno kolekcijo. A preden se podamo v svet kopalk, ki bo prav gotovo obetal veliko, je tukaj valentinovo, praznik ljubezni in hkrati tudi dan, ki zahteva malo drugačno spodnje perilo. Običajno je valentinova barva rdeča, ampak Lisca vam ponuja tudi čudovite modele in komplete v drugih odtenkih, tako da je poskrbljeno za vse okuse.

vir: Lisca.si
vir: Lisca.si
vir: Lisca.si
vir: Lisca.si

Valentinovo pa je v znamenju srčkov in raznih presenečenj. Lisca je za to priložnost, povezano z ljubeznijo, strastjo in ženstvenostjo, pripravila ljubke hlačke, brazilke Love Hearts: rdeče, navihane, ravno prav seksi in seveda v slogu kakovostnega spodnjega perila, ki ima svojo zgodbo. Najdete jih na prodajnih mestih, ampak ena izmed vas jih bo dobila za darilo. Sodelujete tako, da delite ta članek in nam na mail darilo@glitter.si pošljite svoje podatke in konfekcijsko številko. Hlačke lahko postanejo vaše ali pa jih boste podarile svoji najboljši prijateljici, kajti, saj veste, 14. februarja praznujemo ljubezen nasploh, zato nikar ne pozabite na vse tiste, ki dnevno poskrbijo, da je vaše življenje lepše! Srečno vsem!

vir: Lisca
vir: Lisca

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.