Ljubke v mini krilu z volančki

Poletje bo ponovno napolnjeno tudi s trendi, ki so nam v resnici že zelo dobro poznani. Mednje se vsekakor uvrščajo prav volančki, torej detajl, brez katerega si vroče sezone v resnici sploh ne znamo predstavljati več. Naj gre za tope ali srajce, obleke ali celo jakne, najdemo jih prav povsod, letos pa so se večkrat znašli tudi na dodatkih, predvsem na petah in srednje velikih torbicah. A eno poglavitnih oblačil, ki se jim volančki verjetno še najlepše podajo, so tudi letos mini krila, ki jih nosimo tako v dnevnih kot večernih videzih.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Svoje zamisli teh mini kril so predstavile mnoge najpomembnejše modne hiše, kot so Valentino, Chloè, Miu Miu in druge, seveda pa je posledično pri cenovno ugodnejših znamkah zato prava poplava tovrstnih kril. Pomembna kombinacija nedvomno pripada belim supergam, pa tudi povsem klasičnim sandalom z visoko peto ter mules modelom vseh vrst. Popularna so mini krila v enojnih barvnih odtenkih, sploh svetlejših, ogromno je opaziti potiskov in vzorcev, kot so pike in črte, pa tudi etno elementi. Volančki so super izbira celo ob materialih, kot sta usnje ali pa denim, seveda pa jih skozi poletje najraje nosimo v bombažu, lanu, svili in ostalih lahkotnejših materialih. Predlagam, da si zraven takega kosa privoščimo bazičen kos, kot je na primer navadna T majica ali pa bela srajca, zgrešiti pa ne moremo niti z delikatnim slip topom ali pa povsem udobnim bodijem.

Chloe
IRO
Miu Miu
Proenza Schouler
Valentino

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

2 komentarja
  1. Draga Lucy,
    Se popolnoma strinjam, če je spodaj “frtotavo” in navihano, naj bo zgornji del čim bolj preprost, enostaven,…naj se volančkasto poletje začne:), hvala za lepe in poletne kombinacije,
    Objem
    Karin

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.