Make-up, kot ga nosi Lily Rose Depp

Osemnajstletno Lily Rose Depp najprej prepoznamo po njenim znanem priimku. Je hčerka igralca Johnny Deppa in prav tako znane pevke ter manekenke Vanesse Paradis. V modnem svetu je Lily pustila tudi svoj pečat s sodelovanjem s francosko znamko Chanel, za katero jo posnela veliko kampanj. Zelo prepoznavna sta tudi njen slog oblačenja ter make-up in tukaj so videzi, ki jih najpogosteje nosi. Svoje oči največkrat poudari z debelim in opaznim eyelinerjem. Cat-eye videz še bolj poudari njene velike oči ter doda kanček misterioznosti. Poleg poudarjenih oči Lily prisega na rdečo šminko, ki je zelo značilna za Francozinje. Odtenek, ki ga največkrat nosi, je seveda znamke Chanel po imenu famous.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Po drugi strani je Lily prepoznavna tudi po naravnem videzu, torej koža ni povsem prekrita s pudrom, lička so naravno roza in obrvi naravne, ne preveč populjene. Mat videz prikaže zdrav, mladostniški sijaj, skozi katerega kukajo manjše nepravilnosti. Nude, naravna šminka je tista, ki doda videzu nekoliko mehkobe, ponovno je njen izbor Chanel – Adrienne.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.