Maksi obleke skozi vso zimo

Do danes je že povsem jasno, da je tokratna zima obdana z nekoliko drugačno in vsekakor bolj zanimivo modno zgodbo. Kar nekaj je namreč prisotnih tistih elementov, ki bi jih že v samem začetku pripisali pomladi ali celo poletju, a vendar jih pridno nosimo tudi ta hip. Tu so pastelni odtenki zelene, vijolične in pink, ogromno je svile, pa tudi sami kroji pogosto raje namigujejo na vroče mesece, a vendar so tako zelo IN prav pozimi. Verjetno so stvar vsega prav tiste prave in še kako premišljene kombinacije, ki lahko v resnici vsak kos prilagodijo vsaki sezoni. Med slednje glasno prištevamo tudi dolge, maksi obleke, ki delujejo, kot bi si jih sposodile iz naše spomladanske garderobe, a nas v njih vseeno ne zebe.

Vir: thevivaluxury.com
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Številka ena med njimi so tokrat zagotovo cvetlične obleke, ki presenečajo s svojo vsestranskostjo. Nosimo jih namreč vsepovsod, od dnevnega sprehoda po mestu pa vse do večerje v dvoje. To je kos, s katerim lahko le zmagamo. Čez dan so zraven skoraj obvezni gležnjarji, morda bulerji ali nekaj bolj prefinjenega, medtem ko so za resnejše trenutke kot naročeni visoki škornji, ta trenutek še najraje v retro stilu, nagubani, v rjavi, beli ali rdeči barvi.

Vir: Les Reveries na netaporter.com
Vir: Arje na netaporter.com
Vir: Chloe na netaporter.com
Vir: Petar Petrov na netaporter.com
Vir: MM6 Maison Margiela na netaporter.com

Poleg dolgih oblek z rožami ne spreglejmo tudi tistih v enojnem odtenku ali pa tistih v color block stilu. V kolikor jim manjkajo dolgi rokavi, si pod njo oblecimo preprost, tanjši puli, zelo lepo pa lahko deluje tudi lahkotna bluza z napihnjenimi rokavi. Letos maksi obleke nosimo pod jaknami in plašči vseh vrst in barv, zelo kul pa delujejo celo pod debelo, toplo puhovko. Kot kaže, tokrat res ni izgovora, zakaj je ne bi vključili tudi v svoj modni vsakdan.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.