Manikira kot z modnih brvi

Roke naj bi bile ogledalo naše urejenosti in ravno zato ženske (pa tudi moški) posvečamo veliko pozornosti mehki koži ter urejeni manikiri. Trendi manikire pa se iz leta v leto spreminjajo, seveda so nekateri trendi brezčasni, a modne navdušenke vedno rade preizkusijo kaj novega. Če želite imeti urejene roke v slogu najnovejših lepotnih smernic, so tukaj trendi, ki navdušujejo. Prvi zelo opazen trend je francoska manikira nekoliko drugače. Torej tehnika francoske manikire ostaja enaka, le pri izbiri barv bodite bolj kreativni. V poštev pridejo metalni odtenki špice nohta ali pa se poigrate z različnim kombiniranjem lakov za nohte. Tudi pri naslednjem lepotnem trendu je potrebno nekaj kreativnosti, saj so IN različne tehnike nanašanja lakov s pomočjo geometrijskih likov. Naj vas ne bo strah na primer uporabiti različen lak za obrobo nohtov ter znotraj pobarvati noht z drugo barvo.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tretja smernica manikir so različni živahni odtenki lakov za nohte; od kričeče rdeče (ki je klasična izbira) pa vse do opaznih rumene in oranžne. Naj bodo vaši nohti statement na vašem videzu in naj bodo udarni ne glede na to, kaj imate oblečeno. Ljubiteljice sijaja in bleščic pa boste prav tako prišle na svoj račun; tukaj je metalni sijaj, ki ga lahko popestrite z zanimivim leskom. Če pa imate raje bleščice, obstaja veliko vrhnjih lakov za nohte, ki te vsebujejo in jih preprosto lahko dodate na izbrani lak za nohte. Tu je mogoče opaziti veliko priljubljenost modrih ter zelenih odtenkov, ki delujejo kot nakit na vaših rokah. In še zadnji trend je čisto nasprotje prej omenjenim živahnim manikiram; tukaj je črna, ki jo lahko nosite ne glede na letni čas. Lepo poudari različne dolžine nohtov, a nekako najbolj pristaja na krajše, lepo urejene oblike. Črni pa seveda lahko dodate prej omenjene bleščice, če želite dodati tisto piko na i.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.