Matchy-matchy pletenine za toplo pomlad

Spomladanska moda je idealna za preizkušanje novih kombinacij. Med tistimi, ki jih obožujejo fashionistke po vsem svetu, je matchy-matchy videz. Tokrat se bomo oblekle v pletenine in ustvarile svoj matchy slog. Pri izbiri barv so tukaj IN manj opazne nianse, od nevtralnih odtenkov, kot so bež, bela, siva in črna, pa vse do pastelov; najbolj IN je svetlo moder odtenek. V ospredju so kombinacije z midi krilom in ujemajočim puloverjem. Te se najlepše podajo kombinacijam s športnimi copati, če pa imate raje visoke pete, izberite klasične salonarje brez platforme v nude odtenku. K tovrstnemu slogu, ki je bolj minimalistične narave, pristajajo prav tako bolj basic nakit, kot so okrogli uhani, tanke verižice in manjši prstani brez dodatnega okrasja. Tudi torbica naj bo čim bolj preprostega modela, a pri barvi se lahko poigrate. Lepa popestritev so v roza, oranžni, mint ali modri barvi.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Ljubiteljice hlač, kar nekaj pletenih matchy-matchy modelov bo kot nalašč za vas. Zelo priljubljene so široke hlače oziroma hlače na zvonec, ki jih lahko nosite k prej omenjenim športnim copatom, lepo pa pristajajo tudi gležnjarjem v zemeljskih tonih. Na voljo je tudi nekaj modelov kratkih hlač, ki so jih modni poznavalci skombinirali na temnejše hlačne nogavice in črne visoke pete. Pri izbiri pletenine bodite pozorne na njen material, saj lahko izredno hitro izgleda ponošena, zmuckana in takšnega videza si ne želi nobena. Nega pletenine je zelo pomembna, ob nastanku manjših muck pa lahko uporabite britvico in jih pobrijete, da bo vaš matchy-matchy komplet izgledal kot čisto nov.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.