Mavrica različnih usnjenih kril

Barviti odtenki so ponovno tema pogovora spomladanske mode in tokratna mavrica je popestrila usnje. IT kos, ki ga bomo lahko videli kot sestavni del ulične modne garderobe, je brez dvoma pisano, barvito usnjeno krilo. Ta je že očarala fashionistke po vsem svetu, a vrhunec priljubljenosti bo doživela v prihajajočih toplih mesecih. Za vse, ki bi ga že rade vnesle v svoj vsakdan, je tukaj nekaj stilskih nasvetov. Kar zadeva pravi odtenek so in različni odtenki zelene, tukaj je še živo rdeča, ki navdušuje vse ljubiteljice opaznih barv. Ne smemo pozabiti na oranžno in rumeno, pa tudi roza in modro v vsej svoji lepoti. Ne glede na to, katerega boste izbrale, so podobna pravila pri izbiri drugih modnih kosov oblačil, pa tudi modnih dodatkov, kot so čevlji, torbice, nakit in ostalo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Zgornji del naj bo nevtralen; torej stavite na belo, bež, sivo in črno. Klasična izbira je srajca ali pa črn, oprijet puli. Asimitrija je ponovno modna, morda pa si lahko omislite majico le z enim rokavom. Tukaj so še pletenine, ki pridejo v poštev marca in aprila zaradi temperaturne razlike. Lahko pa se odločite za monochrome videz in top izberete v barvi krila – tovrstna modna kombinacija je izredno moda in v njej boste izgledale brezhibno. Prav tako se lahko pri modnih dodatkih odločite za očitno izbiro, kot so beli športni copati, črni gležnjarji ali pa bulerji, ki so sedaj must have. Lahko pa izberete na primer kavbojske škornje, ki so zagotovo izbor modnih poznavalcev. Naj bo vaše krilo v centru pozornosti, modni dodatki pa naj le dopolnjujejo modno zgodbo. Torbica naj bo prav tako nevtralne barve, ali pa se odločite za colorblocking in naj bo v nasprotni barvi kot je krilo. Torej če imate zeleno krilo, naj bo torbica oranžna, pri izbiri modrega krila pa rumena. Na ta način lahko na zelo zanimiv način popestrite svoj spomladanski videz.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.