Mavrični januar

Pa smo vstopili v prvi mesec leta in upam, da ste preživeli praznične mesece kar se da lepo. Januar prinaša kar nekaj novosti na modnem področju pa tudi lepotnem; sedaj je čas, da za nekaj časa pospravimo bleščice ter ostale modne kose s prazničnimi modnimi detajli. To pa še ne pomeni, da mora biti moda v mesecu januarju dolgočasna – ravno nasprotno! Sedaj je idealen čas, da si date duška z različnimi barvnimi kombinacijami in mavričnimi modnimi kosi. Stavite na živahne odtenke in ne bojte se obleči od glave od pet v matchy matchy barvit videz. Eden izmed priljubljenih videzov so mavrične črte, ki jih lahko nosite skupaj ali pa posamično z drugimi bolj nevtralnimi modnimi kosi.

Vir: Memorandum
Vir: www.net-a-porter.com (Mary Katrantzou)
Vir: www.baublestobubbles.com
Vir: www.net-a-porter.com (3.1 Phillip Lim)

Drugi način vnašanja mavričnega trenda v januarju je s pomočjo plaščkov, ki so ključni v teh mrzlih mesecih. V tem primeru je zamgovalni plašč iz umetnega krzna v opaznih barvah. Le-ta poživi vaš videz in ga naredi zares nekaj posebnega, saj spada med statement kose. Barvit plašč iz umetnega krzna lahko preprosto nosite na jeans ali preprost top, ali se pa poigrate z monokrom videzom (torej izberete eno barvo in se vanjo oblečete od glave do pete).

Vir: www.desdeelfrontrow.com
Vir: www.desdeelfrontrow.com
Vir: www.desdeelfrontrow.com
Vir: www.desdeelfrontrow.com
Vir: www.desdeelfrontrow.com

In še zadnji način, kako narediti vaš januar še bolj pisan, je s pomočjo modnih dodatkov; poskusite s šalom iz umetnega krzna v pisanih odtenkih, ki doda kanček glamurja videzu brez veliko vloženega truda. Pazite le, da pristaja na vaš zunanji kos; če je jakna ali plašč športen, se šalu iz umetnega krzna raje izognite. Posebno pisano noto pa lahko dodate tudi s torbicami; od manjših mavričnih torbic do velikih; morda je že manjši detajl pentlje dovolj, da začinite svoj videz.

Vir: Hallie Daily
Vir: River Island
Vir: Valentino
Vir: Gucci
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.