Med vzorci to jesen veliko zebraste

Letos se ponovno obeta izredno zanimiva jesen, zahvala pa gre seveda predvsem modnim zapovedim, ki bodo tudi tokrat poskrbele za kar nekaj izredno vpadljivih kosov hladne sezone in še vpadljivejše kombinacije z njimi. Tako kot kroji pozornost pritegnejo tudi materiali in barve, posebno mesto pa ta hip pripada vzorcem, bolj kot katerim drugim tistim iz živalskega sveta. Na prvo mesto že danes lahko postavimo leopardje in zebraste kose, pa naj gre za oblačila, obutev ali pa torbice. Še posebej zanimiva je ravno zebrasta, ki smo jo morda v zadnjih letih potisnili nekoliko v stran, to jesen in zimo pa bo ponovno zavladala poulični modi.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Zebrast vzorec je bil tako močno prisoten na številnih revijah največjih in najpomembnejših modnih hiš, kot so Givenchy, Balenciaga, Dolce & Gabbana, Tom Ford, Alexander McQueen in mnoge druge. Včasih gre za tako rekoč dobesedno preslikavo iz realnega sveta, spet drugič so vzorci precej bolj domišljijski, s kančkom abstraktnega oziroma v povsem unikatni interpretaciji. Največ je seveda zebrastih vrhnjih kosov, kot so trenči, plašči in jakne, blazerji, puloverji in jope, kar nekaj pa je tudi hlač in oblek, kril in bluz.

Tom Ford
Tom Ford
Alexander McQueen
Guy Laroche
Balenciaga
Sacai

Naj gre za takšen ali drugačen pogled na zebrast vzorec, dejstvo je, da se bodo zraven več kot odlično podali nekateri jesenski in zimski must have kosi, kot so daddy superge, beli ali črni gležnarji, veliki uhani, torbice okoli pasu, rdeča barva ter tako po poletju tudi klasični sandali z visoko petko, svilene slip obleke oziroma topi ter vse, kar je čipkastega in/ali prosojnega.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.