Mini top v treh najlepših modnih zgodbah

Vsaka nova sezona k modni sceni prispeva nekaj tistih outfitov, ki v hipu preplavijo svetovne ulice ter postanejo obvezni del ženske garderobe. In čeprav drži, da se letošnja topla že globoko nagiba v drugo polovico ter da mnoge modne hiše razmišljajo le še o naslednji jeseni, pa vendar naš vsakdan ostaja vroč in dopustniško obarvan. Posledično smo ta hip torej še vedno osredotočeni na poletne kose, na poletne videze ter predvsem njihove najaktraktivnejše modne zgodbe. Med slednje se v sam vrh uvrščajo predvsem dvodelni kompleti oziroma kombinacije, katerih rdeča nit so mini topi.

Instagram: Camila Coelho
Instagram: Vivaluxuryblog
Instagram: Fashionedchicstyling
Instagram: Vivaluxuryblog

Naj gre za že vsem dobro poznan crop top ali pa top, ki deluje kot zgornji del kopalk, bikink ali celo kot nedrček, letošnje leto je prevzel skoraj vse generacije. Deluje namreč super mladostno in kul, velik plus pa je tudi to, da nam v njem zares ni vroče. A da ne bo pomote, to vsekakor ni kos za vsako od nas, saj terja utrjeno, vitko telo, raven trebuh, pa tudi lepo kožo na predelu trupa, ker v tem primeru pač razkazujemo popek. Da imajo 90. pomembno vlogo pri letošnjih poletnih smernicah, je več kot očitno, viden dokaz pa so tudi takšni outfiti, ob katerih se večina od nas spomni na Spice Girls, uhan v popku ter športno šik stajling.

Instagram: Negin Mirsalehi
Instagram: Sincerely Jules
Instagram: Rocky Barnes
Instagram: Negin Mirsalehi

Med najlepše kombinacije z mini topom, ne glede na ujemajoč stil, tokrat sodijo tiste z midi in maksi krili, krojenimi na A oziroma čisto lahkotnimi, po možnosti v opaznih barvah in še opaznejših printih. Prav tako ne moremo mimo kombinacij s kratkimi hlačami, ki so te mesece precej bolj elegantne, večkrat kar “na rob”, v safari slogu ali še elegantnejše, saj jih z lahkoto nosimo tako poleg superg kot sandalov z visoko petko. Nenazadnje gre omeniti tudi dolge, široke hlače, ki jih pravzaprav z veseljem nosimo že od prejšnje sezone, a vendar v družbi mini topa dobijo povsem nov look. Ne glede na omenjeno kombinacijo pa sta bistvena dva detajla – visok pas, ki večkrat zakriva celo popek ter dober kroj, torej, da naši postavi pristaja kot ulit.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.