Mladostne v pisanih oblekah

Poletje tudi tokrat ni razočaralo, saj nas je namreč bogato obdarilo z vročimi dnevi, ob katerih smo večkrat potrebovali nekoliko osvežitve na tak ali drugačen način. In kot kaže se visoke temperature še ne poslavljajo, zato kljub dejstvu, da jesen že rahlo trka na naša vrata, z outfiti ostajamo povsem poletne. Čudoviti kosi so kot nalašč za mladostnejši look, ki pa ga te mesece dosegamo tudi s pisanimi oblekami. Slednje so postale pravi must have že ob pričetku pomladi, te tedne pa se zdi, kot da jih videvamo prav povsod, ne glede na čas, kraj oziroma priložnost.

Instagram
Instagram
Instagram

Gre za midi ali maksi obleke, okrašene s črtami vseh barv ter tako večkrat spominjajo na prelepo mavrico. Modne so tako ozko krojene kot lahkotno plapolajoče obleke, pomembno je le, da si jih privoščimo z vsaj enim IT kosom tega poletja, pa naj bo to povsem navaden slamnat klobuk, veliki uhani, torbica iz rafije ali še raje okoli pasu, espadrille ali celo drzne, daddy superge.

Instagram
Instagram
Instagram

Predvsem so prikupni modeli, ki nudijo poudarjene linije, torej oprijet trup, morda z opaznim dekoltejem in napihnjenimi rokavi, ter stisnjen pas, ki mu lahko za piko na i dodamo tudi opazen, debelejši pas, z ali brez mini torbice. Pisane obleke so torej odlična rešitev za urejen dnevni look, super se znajdejo celo na plaži, zgolj z dodatkom sandalov z visoko petko pa so lahko tudi dobra večerna izbira. Za več dodelanosti priporočam še plastenje drobnih verižic, medtem ko naj naš make-up v tem primeru raje ostane nevtralnejši, s poudarkom na zagorelosti in sijoči koži.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.