Moda na metuljevih krilih

Manija na pisane vzorčke še ni končana. Tukaj je še en potisk, ki bo krasil oblačila ter modne dodatke to pomlad in poletje. Tokrat je moda poletela na metuljevih krilih in naš vsakdan bodo barvali razni detajli ter potiski s tem krhkim, a čudovitim bitjem. Na modnih brveh so kraljevale dolge obleke, glamurozna izbira za posebne priložnosti, tokrat obdane z metulji. Tudi če gre za črno modno zgodbo, je metulj še vedno barvit in igriv modni detajl. Zelo lepo pa popestri oblačila v enakem odtenku; spet so tu pasteli, ki se preprosto podajo tovrstnim kombinacijam. Seveda pa mora biti moda nosljiva, da jo lahko uporabimo za vsak dan in kar nekaj modnih znamk je naredilo veliko bolj nosljive kose, primerne za vsako izmed nas.

Naeem Khan
Jasmine
Zang Toi

Spomladi in poleti bomo nosile srajce; izbira teh pa nikakor ne bo dolgočasna. Omislite si pisano s potiskom metulja, ki jo boste nosile na jeans ali pa usnjene hlače. Ta zelo lepo popestri tudi enobarven hlačni kostim. Ljubiteljice oblek pa si omislite obleko s prej omenjenim modnim detajlom. Najlepše so rahlo boho silhuete, nekoliko bolj široke ter sproščene. Nosite jih lahko na kavbojske škornje ali pa balerinke, če ste za bolj šik obutev. In ko smo že pri obutvi, metuljčki bodo popestrili tudi razne gležnjarje, športne copate in ostalo. Če stavite na dober par visokih pet, si omislite sandale z motivom metulja, ki jih boste lahko nosile na primer na črno kratko obleko ali pa katerokoli drugo klasično modno izbiro. In če si želite dodati le manjši detajl tega trenda, so tu lasne špangice, ki bodo krasile naše lase. Kot smo že velikokrat pisale, so le-te ene med must have modnimi dodatki, zato ne odlašajte nad izbiro z metuljčki.

Mary Katrantzou
Sophia Webster
Asos
Asos
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.